2010-01-16

Hej på er! Tass för alla roliga kommentarer! Nu vet ni att det var Tomten som var den skydlige.
Han försöker bortförjama det faktum att han var den skyldige! Kolla den nedersta bilden. Han vänder bort huvudet och spelar oskyldig! Fniss, som om det inte var tydligt nog! Fångad av "bevakningskamerorna"!
Matte säger att det är svårt att fotografera svarta katter. Tur att man inte är svart då.
Nu ska ni få höra, spetsa öronen lite extra. Vi har ju många gånger tidigare konstaterat att mattar och hussar är underliga varelser. Den dagen då matte hittade Tomten med toarullen i munnen, hörde jag henne prata med syrran Vildas matte i telefon(svar JA, dom pratar mycket i telefonen!) Vet ni vad hon säger?
" Tomten har busat i natt, den lilla gullisen! Han har lekt med en toarulle som han har gjort små pappersmulor av! Visst är han DUKTIG!"
DUKTIG! Nu ska vi jama allvar här! Vi tänker oss att det var jag Fjutten som hoppat på och mördat en toarulle. Jag lovar er alla, jag hade inte fått beröm för det! Jag hade fått SKÄLL! Jag kan höra matte:
"Men Fjutten dååååååååå, vad HAR DU GJORT? Såååå fååååår man iiiiinte göööööööra! Fy pååååå dig"

Vem har sagt att världen ska vara rättvis? Jag är inte bitter :) !

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Tänk att det ska vara skillnad på katt och katt! Nosbuff

Anonym sa...

Mysteriet med den mördade toarullen är löst alltså. Skönt att höra. Så ska jag jama dig att du är inte ensam om att bli diskrensierad, eller vad det heter. Här hemma får jag skäll för samma som Snuffe får beröm. Jama om orättvist!

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och Deco och
Sippo: Lika lön för lika arbete, heter det visst!Jag måste nog lösa det miss-teriet också!KAN det finnas en förklaring?

Maja sa...

Jag tror han kände sig ensam i sin tomtestuga. Så han försökte nog sätta ihop en kattkompis av remsorna. Får han komma in i stora huset snart?