2010-04-30

Gratulerar!

Gratulerar PellePlutt!
Nääää, han fyller inte år! Men...han har idag...fångat årets första rådis. Visserligen en näbbmus, men vi beundrar Pelles skicklighet och gratulerar till jaktlyckan.
Pelle och Minus får ju ibland vara ute på lös tass TILLSAMMANS med matte. Och då passade PellePlutt på att smita in i skogen här bakom huset. Det prasslade i lingonriset och Pelle gjorde ett jättehopp rakt i skallen på näbbisen som svimmade av direkt. Vi andra satt innanför på fönsterbrädan och klappade i tassarna och jamade "Heja Pelle du är bäst, du är den vi beundrar mest!"
Alla jamade utom Linus som var snurrig i skallen. Han har varit till *ryyyyyyys* Läskiga Stället idag nämligen. Han är yr och mår lite illa. Jag berättar mer imorgon eftersom jag har mycket att göra nu. Jag har jour och sköter om både matte och Linus. Kollar blodtryck och temperatur, ger massage och tvättar.
Ses imorgon!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till Pelleplutt då. *klappar tassarna* Måste testa det där själv vid tillfälle. Fast det blir ju lite svårt med husse i släptåg. Så måste jag jama att jag blir imponerad av allt jobb du får göra hemma. Tvätta till och med...

Dui och Deco sa...

Wow Grattis PellePlutt , snyggt jobbat!Några möss har vi faktiskt inte sett men det kanske kommer..Stackars Linus vad har han varit med om? Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Bra jobbat, PellePlutt! Vilken jägare! Och egen hejarklack har PellePlutt också? Det låter som om matte och Linus blir omtassertagen av ett proffs. De blir nog snart bra, tror vi. Kurr och burr.

Nea theCat sa...

Grattis, grattis till Pelle. De var bra jobbat.

Vad har hänt med Linus som fick åka till de hemska stället?

Nospuss

Anonym sa...

Hipp, hipp Kurraaaa!

High Tass!

Xantippa sa...

hej du söte fjutt! Hur har det gått för tomten i det nya hemmet?

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Sippo: Tass tass, man gör så gott man kan!
Dui och Deco: Linus har en stor varböld. Troligen tillbaka till Läskiga Stället i morgon :(
Findus Isa Rasmus:Japp, Plle är en rikigt vass jägare...vassa klor och tänder...:)
Nea the Cat:Som jamat här ovan: Linus är sjuk, varböld hemsk sådan, vetten imorgon igen.
Chinook och Cherokee: High tass, coola katter emellan!
Xantippa: Tomten har det underbaraste av alla hem! Han trivs som aldrig förr! Vi är så glada. Matte ska dit och hälsa på i veckan. Berättar mer då! :)