2010-06-07

Styrelse

Matte har mycket att stå i just nu. Själv har jag det ganska lugnt, inga jobb som väntar, förutom det vanliga förstås: tvättstugan, äta, sova, toa, fönsterbrädan, äta, sova, tvättstugan, toa...
Matte ska på styrelsemöte ikväll. Vi funderar på att starta en egen styrelse här hemma eftersom det faktiskt är vi som styr allt här hemma. Utan oss vore det inte någon ordning alls! Man har visst olika poster i en styrelse har jag hört.
Alltså, den som ska vara ordförande är Linus, eftersom han är äldst och klokast. Vice ordförande blir Minus, för han är väldigt aktiv som vakt och flockförsvarare. Och så kassör, eller kattör som det heter hos oss, det blir nog Michelina. En kattör sköter ju pengarna, men i vårt fall tror jag det blir kattmatsburkar och kvitton på sand och gottis som hon får hålla reda på.  PellePlutt får vara sekreterare, och jag blir hans supplekatt. En supplekatt är den som rycker in när den ordinarie inte kan vara med(typ om Pelle är i kattgården). Ida och My är ju inte ordinarie, eftersom dom är inack-kissar. Dom får vara med på mötena men har inte rösträtt. Jamrätt har dom, dom får komma med förslag och jama vad dom tycker men i viktiga beslut får dom inte sträcka upp tassen och rösta.
Jag återjamar om vad vi kommer fram till på vårt första möte!

5 kommentarer:

Anonym sa...

ja fixa en egen styrelse...

Xantippa sa...

Hej Fjutt & Co! Bra att ni utser en styrelse, då har matte svårt att stå emot era eniga förslag, kan man ju hoppas.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Klart ni måste ordna en egen styrelse. Det är ju, som ni jamar, ändå ni som sköter mycket där hemma, och då blir det liksom bestämt att era beslut gäller. Toppenidé! Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Smart tänkt! Matte kommer inte ha en chans när ni har fattat beslut! Vilket bör innebära mer godsakert tex. Nosbuff

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

KAttliv: Jäpp, det blir bra!
Xantippa: Jopp! Vi är ju alltid eniga när det gäller sådant som man kan äta, som är gott!
Findus, Isak, Rasmus: Våra beslut kommer att gälla, var så säker! :) Vi kommer att skriva pruttikoll också så allt finns nedtassat!
Dui och Deco. Matte blir nedröstad! Tänk vad vi ska fatta kloka beslut! Mer gottis i skålarna!