2012-01-30

Tyst

Nu blev det ruggigt tyst här hemma! Varför det då? Jo, minisarna har åkt hem idag. Matte är ledsen och t.o.m. jag tycker att det blev lite VÄL tyst här hemma. Jag har ju följt allt så där lite på avstånd, och ibland har jag varit framme och spanat.
Minus har tyckt att det varit skoj. Den ena av minisarna, den som går på två ben, håller på att lära sig prata. Han kallade Minus för Mimos. Även Pelle fick heta Mimos, men när matte sa att han heter ju Pelle, så sa minisen "Pelle". Han var duktig på att härmas, minisen! Miniminisen kröp omkring på golvet och en gång var han till vår matskål och grävde lite. Kanske var han hungrig? Vi hade gärna bjudit på mat, men minisarnas mamma kom och tog bort mininminisen och gick och tvättade händerna på den.
Matte har förresten varit och köpt nytt torrfoder till oss idag. Det blev Kunglig Kanin, Fit 32. Mums! Påsen var så stor så matte orkade knappt bära in den. Men vi ska se till att den snart är tom, lita på oss!

Jag ska nu ta en sväng förbi matskålen igen, och sedan startar nattrejset kl 23.00. Man måste ju göra av med lite katt-lorier så man inte blir rund om magen av alla godsaker som finns i skålarna!

Spinn lugnt vänner!

3 kommentarer:

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Två minisar kan låta rätt mycket, så visst blir det tyst när de åker sin väg.

=^.^=

Nosgos

Rebellen sa...

Oj, jaa två minisar kan låta massa mycket juh.. Och så när de reser så blir det något som på något sätt fattas.. Har du fit 32 du? Åhh den har jag aldrig ens sätt.. Är de goda? Nosbuff

Dui och Deco sa...

Visst är det trevligt med gäster och kan bli ganska tyst efter men det är ändå skönt när det är som vanligt.Nosbuff