2012-01-17

Vi tänder ljus för mamma Wilma


Matte och jag är ledsna, vi har fått reda på att min lilla mamma Wilma inte finns längre.
Wilmas matte är jätteledsen. Min mamma Wilma har klarat av så många svåra uppgifter i sitt liv, men kampen mot den här sjukdomen kunde hon inte vinna.
Från Wilmas matte Rigmor:
Fjuttens mamma Wilma har tassat över regnbågsbron idag.
Veterinären hittade tumörer i Wilmas mage.
Matte gråter hela tiden för Wilma var den finaste av missar på jorden, det kan säkert Fjutten skriva under på också. Wilma var alltid så vänlig och omtänksam, men när livet blev för svårt var matte tapper och släppte taget så att Wilma fick tassa vidare på sin färd. Saknaden är stor.


Wilma 

14 kommentarer:

Nea theCat sa...

Beklagar sorgen både till dig och Wilmas matte. :(

Nosgos

Anonym sa...

Åh, vi beklagar sorgen så jättemycket. Många stödbuffar till både dig och Wilmas matte.

Dui och Deco sa...

Tröstbuffar

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Tröstebuffar!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Så ledsamt! Vi spinner lite extra för dig och Wilmas matte. Kurr och burr.

pelle sa...

Håller tassen. Sorgligt är det att mista sin vän.

Rebellen sa...

Åhh va jobbigt! *tröstbuffar* Hoppas det kan lindra lite. Jag blev alldeles lessen av det beskedet du fick trots att jag aldrig träffat din mamma. Jag önskar att hon hade sluppit få sånadära i magen som ställde till det så.. Hoppas hon mår bra nu hos Skaparkatten. Ni kommer mötas igen, det är jag säker på. Nosbuff

Rigmor Åström sa...

Oj vad fint ni gjort till Wilmas minne. Tack så mycket för all tröst i form av spinningr och nosbuffar. Wilma kommer alltid att vara med mig fast hon finns på andra sidan bron. Vi får väl vinka och svansvifta till varandra. Att tappa sin mamma är inte roligt, det förstår jag Fjutten. Jag är också på väg att tappa min mamma, så vi har lite gemensamt du och jag. Wilma finns för alltid i mitt hjärta där hon har en alldeles särskild plats som bara är för henne.

Klosterkatterna sa...

Det var sorgliga nyheter du tassar ner... vi sänder tröstespinn, vi också, och hoppas att du hälsar till Wilmas matte att hon gjorde det rätta. Det är svårt att skiljas, men ibland måste man ju...

Tass från Imma, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna med mattar.

Kolfart sa...

Tänker på er och skickar NosGosar och Tröstespinn.

Kjelle Bus sa...

Så sorgligt :(
Skickar tröstekramar i massor !

Anonym sa...

Du brorsan Fjutten,jag blev oxå ledsen nu när jag fick veta att våran mamma hade fått vandra över regnbågsbron :(
Nosbuffar från din syrra Vilda

lillies lya sa...

Åh, så sorgligt!!! Vi tröstebuffar och skickar tröstegottisar i massor!!

Maurice & Kajsa

Wikki sa...

Mjau Fjutten - jag håller tassarna om dig och din matte och er allihop och kramar stora TröstTassKramar så här i efterskott. Det är ju så här: Mammor ska alltid finnas! Eller hur?

Änglakattmamman Wilma slickar förnöjt tassen och lägger sig ned. Hon är varmt och skönt omsvept av SkaparKattens mjuka Svans, och här i alla katters eviga Hem är rofyllt att vara. Wilma tänker tillbaka på sitt liv och hur lycklig hon fått vara, ända sedan tiden i en jordhåla med den sista kullen kattungar, hur hon fick barnen med sig till en liten tomtestuga... och när barnen flyttat till sina hem så fick hon en egen människa att älska. "Mjau, nu ska jag bara vila här och vänta lite. Här finns ingen tid, sa Sankte Pelle, grindkatten, så det känns bara som om ett ögonblick, så möter du alla dina kära igen. I SkaparKattens Frid!" Wilma rättar in sig med huvudet på tassen och blundar.
"Det är fullbordat!" viskar ÄnglaKatterna.

NosPuss Wikki