2012-03-20

Post

Matte och jag fick post idag! Hurrjaaaam! Hittekattsbanden har anlänt! Nu ska vi fresta andra med dessa, och få fler att beställa!
Här är den, sidan där du beställer:
http://www.wikki.se/hittekattsbandet.html

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är nu detta? Här i Ubbyn har jag, hittekatten Sessan flyttat in. Matte misstänker att mamma Wilma skickat mig till henne för att hon ska sluta gråta och längta efter Wilma. Jag vet hur hon såg ut för matte har en tavla på hallbordet, så Wilma kan hålla koll på att jag sköter mig säger matte. Hon ser snäll ut, mamma Wilma.

När jag kom tassande på frusna fötter hade matte redan bokat en annan hittekatt, hon heter Sara, jag längtar efter min buskompis som ska flytta in till påsk om bara min kattstrering går som den ska.
Hur som helst hittekattsband vill vi nog ha båda två om det skulle gå att ordna utan att vi personligen tassar ut och köper dem. Om du kan fjutta iväg ett meddelande så skickar jag ut matte på inköpsresa.
Många jam från Sessan

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Snörvel, jag får tåren i ögat! Klart att Mamma Wilma sände lilla Sessan till din matte! Min mamma Wilma var den snällaste mamman i hela världen och det mjukaste jag någonsin snuffat på... Bra att hon håller koll på dig Sessan från sin plats i hallen. Nu ska du få höra, om du ber matte Rigmor tassa in till vår bloggkompis Wikki, så beställer hon där genom att sända ett mail och betala in på Wikkis mattes konto. Här är platsen som ni ska tassa in på: http://www.wikki.se/hittekattsbandet.html
Kram från Fjutten:)