2012-05-07

Åter avsändaren, för andra gången!

Knubbsäl söker stödhem!
Matte var så lycklig eftersom Mio Knubbsäl fick ett nytt stödhem i söndags. Han har inte kissat en enda gång i Tomtestugan, så matte tyckte att det var dags för nästa steg i hans liv, nämligen att få komma till ett riktigt hem där han kunde få lite mer utrymme att tassa omkring på och lite mer sällskap än här i Tomtestugan.

Så matte och Mio Knubbis åkte till grannstaden och Mio Knubbis installerades i det nya hemmet. En liten kisse som heter Semlan skulle bli hans nya kompis. Men vad tror ni händer(tassar)?
Mio förstår inte sitt eget bästa utan kissar i stödmattes säng...
Gissa vem som kom tillbaka igen till Tomtestugan idag?

Suck, vilken chans han hade, att dessutom få umgås med en vacker kattflicka. Men det sket sig, kan man säga. Eller kissade sig?

Ok, vi väntar lite till då, tills alla hormonisarna gått ur kroppen, så får han göra ett nytt försök, men någon annanstans. Helst till ett hem där han får stanna hela livet! Som jag, här hos matte!

3 kommentarer:

Kjelle Bus sa...

Stackars lilla Knubbsälen :(
Hoppas dom där hormonisarna går ur kroppen snart !

Hjulia huller om buller, eller Smulan, Amanda och deras 2 benta sa...

Så tråkigt, men det tar tid för dessa bråkiga hormoner att försvinna.

=^.^=

Nosbuffar

Rebellen sa...

Åhh stackarn, blev han såå nervig? Jag har själv varit en sån som kissade på täcke och soffa osv men det gick bort när jag var tryggare.. Mamma hade tålamodet :) Håller tassarna hårt för Knubbsälens skull, måtte det finnas ett förevigt hem åt honom också därute!
Nosgos och Mjölkisar