2012-05-10

Förbereder och DRAMATIK!

Vi förbereder inför mitt kalas! Alla är otåliga och spända. Så spända att Knubbsälen och Minus började slåss i kattgården. Det skulle ske ett byte, det var Minus tur att vara i kattgården och Knubbsälens utetid var slut.

Matte slarvade med grinden och de båda råkade mötas nos mot nos. Nosade lite och sedan SMALL det. Pelle och jag både såg och hörde slagsmålet! Pälstussarna rök och de lät som om de höll på att mörda varandra. Jag blev så rädd så jag höll på att kissa på mig. Matte fick tag på en matta och lyckades skilja stridstupparna åt. Minus och Knubbis var så upprörda så att de höll på att spricka!

Nu har det lugnat ner sig, men stämningen är spänd och vi är alla på vår vakt. Vi har ju dessutom granngrannkatten som har missuppfattat sin boendestatus. Han tror att han bor här, är alltid här utanför så vi måste ju vakta honom också. Det är rörigt i den Norra Avdelningen!

MEN, på kalaset i morgon är alla vänner, jag har fått föranmälningar från Nea och Simba, Smulan och Amanda, Dui och Deco, Skrutten och Skorpan, Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan,  Maurice och Kajsa och Alice med kollegor!

Alla är välkomna att titta in i morgon.:)4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Puh, slagsmål är ju inte kul. Tur att matte fick stopp på det, inga större blessyrer hoppas vi? Nu längtar vi efter festen imorgon! Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

JAAAA! Vi röstade ju på att 11 maj skulle bli din födelsedag för så här länge sedan *måttar med tassarna* Isak och Fjutten har ju nämligen samma födelsedag!

Läskigt med kattgårdsslagsmål. Tur att matte hade mattan till hands. Kurr och burr.

Pelle sa...

Ojdå, kalas igen, så skojigt! *letar efter lämplig present* eh..., får jag komma förresten?

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och deco: Inga stora skador på slagskämparna, men Minus har varit mörbultad i kroppen och sovit hela dagen! Välkomna i morgon!
Findus, Isak och Rasmus: Att ni minns det, såååå långt tillbaka i tiden!:) Ni kommer väl över en sväng?
Pelle: Klart du ska komma, du är hjärtligt välkommen!:)