2009-07-07

Huvudvärk

Matte har hemsk huvudvärk så hon pallar inte att sitta vid datorn, men hon var tvungen att logga in på banken i alla fall. Och klantade till det(förvånad?). Hon hade så ont i huvudet så hon såg knappt siffrorna hon skulle fylla i. Och så skrev hon fel tre gånger, och då frågade banken: Är det verkligen Fjuttens matte som försöker logga in? Ja, svarade matte. Nej nej nej, det tror vi inte på, för Fjuttens matte kan sin kod och vet vad man ska skriva för siffror. Tyvärr, vi spärrar kontot, sa dom. VA I HELT VETE som man stoppar i vetevärmare, sa matte jätteargt och vi katter förstod att det var dags att dra oss undan till ett lugnare rum. Så kul hade vi ikväll!

Matte är gladare nu, huvudvärken har blivit lite bättre och husse har bjudit på kaffe. Imorgon fixar hon så att banken släpper in henne igen! Det verkar vara jobbigt att vara tvåbening...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackars din matte, otur.
//Din vän i söder wilmer X

Unknown sa...

Låter som husse ungefär. Då brukar det vara bäst att gömma sig under soffan eller sängen. Ta hand om matte nu så hon inte får sånt där nervsammanbrott.