2009-07-30

Konstig vecka

Suck, det blev en konstig vecka för oss. Det breda bandet som gör att vi ska kunna ha kontakt med internet har krånglat en del så vi har inte tagit oss ut i stora världen.
Så det har mest varit att sitta på fönsterbrädan, se vacker ut och titta UT i stora världen. Även Pelle och Minus har fått vara inne eftersom kattgården har varit upptagen. Vi har haft en gäst.

Någonting jamar mig att det inte varit så roligt att vara matte idag.
Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt, men gästen har flyttat och det verkar som om han flyttat väldigt långt bort, eller uppåt. När jag slickat på matte har hon smakat salt dessutom. Speciellt i ansiktet. Så jag känner i morrisarna att det är bäst att ta fram mjuka tassar och ett varmt spinnande för att trösta matte.
Spinn lugnt tills vi hörs igen!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken tur att du finns där och kan agera stödkatt. Ta nu hand om din matte så hon känner sig bättre.
*tass*

Nea theCat sa...

Åh nej. Inte en till som åkt till Regnbågslandet. Ja begriper inte varför det där landet skall ha så många katter? De skall vara HÄR och busa, leka, sova och äta.

Matte säger att vi får försöka tänka att det kanske finns en poäng med allt som sker, men ja vet verkligen inte vad de skulle va. De känns mest orättvist tycker ja!

Skickar tröstartassar till din matte och svanskram till dig fjuttis!

Wikki sa...

Ja du Fjutten, människor läcker i ansiktet av de konstigaste orsaker. Det är tur då att våra mjuka pälsar är bra på att suga upp allt det där våta. Och så spinner vi dem glada så gott det går igen!
TassKram Wikki