2011-12-16

Tass alla!

Stor varm tass till alla er som har kommenterat och tänkt på kissen Musse. Han hade ju varit ute på äventyr sedan mitten av oktober och sedan fick han åka polisbil med två snälla poliser hem till oss. Vi har fått rapporter om att han kryar på sig och väntar en ny rapport snart!

Vet ni, den där dagen då Musse kom, det var en händelserik dag! På kvällen fick matte ett telefonsamtal från en kvinna som hade hittat en katt i stan. Det visade sig vara föreningskatten Sune som varit borta sedan den 28 oktober.( Jag tror att jag har miss-at att berätta detta för er, för det var då som vi hade besök av minisarna med ljuddämpare.)
I alla fall var det så att Sune(även kallad Utbrytarkungen) bröt sig ut ur Tomtestugan då! Han var på tillfälligt besök över natten efter att ha blivit kastrerad, vaccinerad och märkt. Han bröt loss ett fönstergaller, pillrade upp fönsterhaken och vips var han borta! Matte var förtvivlad eftersom Sune inte kände till omgivningarna. Matte har letat igenom hela samhället, lappat och hört sig för, ringt på dörrar och annonserat!

I söndags hade han katt-itulerat, han hade lagt sig ner framför fötterna på sin räddare, som sedan såg efterlysningen på hemsidan! Han har gått 8 kilometer in till stan. Kanske skulle han shoppa eller nåt, det berättade han inte! Han har i alla fall ätit någonstans, för han var i mycket gott skick. Ni kan ju gissa hur lycklig matte blev när Sune äntligen var "hemma" igen. Och vilken lycka, en av hittemattarna ville vara stödhem till Sune!

Så det var dubbel-lycka den dagen!

8 kommentarer:

Mozart och Vincent sa...

Vi vill bara jama:
Vi katter KAN, mycket mer än vad 2-beningarna tror!
Jamarskönt, att Sune katt-itulerade!
Nosgos och trevlig helg!
M & V

Magda & Anna sa...

Hej! Jag och min matte tycker det är bra att Sune har återkommit i ett stycke.

Vi undrar också om vi kan få eran adress, vi har nämligen ett fint litet paket att överlämna.

Mvh hunden Magda med matte.

Hjulia huller om buller sa...

Vilken tur att det slutade lyckligt :)
Mat serverad på sängkanten, vilken lyx!

=^.^=

Nosbuff

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

HURRJAM för lyckliga slut !!!

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Jamars vilken tur med bra slut iaf.
Mat på sängen oxå, inte alla vi katter som får det.

Tass tass
Trevlig 4:de advent

Anonym sa...

Jamarns så skönt att det slutade lyckligt för Sune. Undra vad han hade varit på för äventyr.

Max och Måns sa...

bra att han katt-itulerade så han kunde komma in i värmen!
Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Härligt att Sune är tillbaka! Bra att han fått mat under tiden han varit borta, men frukost på sängen slår väl allt? Kurr och burr.