2009-02-20

Fler namn

Linus...vår chef här bland alla morrhår, har också många namn. Det första namnet var Lillen, innan han blev döpt. Linus blev sedan Linkan, Lillis, Fluffis och Linkobert.

Minus, hette först Mini-Linus eftersom han var som en liten Linus i miniatyr. Minus Lilleman kallades han sedan. Och av detta blev det Minkan och så alla dessa grisnamn som matte envisas med *skäms* t.ex Lillgrisen.

PellePlutt, ja han har det inte lätt han! PellePlums, PellePlåster(som ett plåster på matte!)PelleStrimlaren, PellePlurre, PellePuss och PelleGris(förvånad?).

Michelina(snyggt namn) kallas för Michan, Morsan, Mamsen, Gumman och Michelinobert. Hon har varit på TV en gång och kallades ett tag för TV-Stjärnan!

På tal om TV så jamar Minus och PellePlutt här bredvid mig att dom har varit på TV dom med, men det skryter dom inte med! Jag brukar också vara på TV, men UPPEPÅ TV´n, inte i TV-rutan!

1 kommentar:

Unknown sa...

Kär kisse har många namn. Min husse brukar också kalla mig konstiga saker. Värst när han blir irriterad på mig. Då blir jag omdöpt till "kattskrälle". *mutter*
Visst är det kul att vara PÅ tv? Jag kan inte det längre, då husse köpte en sån där smal sak. *sniff*