2009-03-25

Vad är detta?

PellePlutt har något. Jag vet inte vad det är, men namnet på det tyder på att det har något att göra med blåsten=vinden. Det heter blås-katt-arr. När man har det får man äta antibioti-katt. Antibioti-katt är små rosa saker som matte tvingar in i PellePlutts stora gap!

Matte räknar till 3, sliter upp munnen på Pelle och trycker in det lilla rosa pillret.

Igår när Pelle skulle ta sitt piller, var han lite grinig. Jag satt och kikade en bit ifrån och vet ni vad som hände? Matte höll honom och stoppade in pillret, och när matte trodde att han svalt det, släppte hon Pelle. Pelle skakade på huvudet och ut flög pillret och...*pinsamt* pillret landade rakt i skallen på mig! Jag fick antibioti-katt i huvudet! Och Pelle hann smita och gömma sig under sängen. Bara att vänta tills han hade glömt incidenten och satt i fönstret och glodde. Då smög matte fram och petade in pillret på rätt ställe!*lättlurad*
Någonting jamar mig att det har att göra med vår toalåda! Pelle har sprungit och krafsat där väldigt mycket, och sett lite ledsen ut i ögat. Jag ska googla lite så jag får vet lite mer om blås-katter, nej blås-katt-ar, och se vad det kan vara. Det verkar inget vidare, jag vill inte ha det, så kan man undvika det såååååå....är jag glad!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Usch! Stackars Pelleplutt. Du får sträcka fram en tröstande tass. Det kan inte vara kul att tillhöra blås-katter. Fast du får väl be honom att spotta anti-katten nån annanstans nästa gång och inte mitt skallen på dig.

Anonym sa...

Jag gillar inte heller antibioti-katter! Min stödmatte försöker lura mig att äta det...blää. Hon är äcklig.

//Shane, fast Milton fick skriva för jag når inte tangetterna.

Chinook och Cherokee sa...

Katt-Award att hämta hos Chinook & Cherokee!

*Kurriz* från "Bröderna Bus"