2009-04-15

Sjukskrivna

Vi är sjukskrivna! Får man ersättning från Försäkringskattan då?
Så här är det:
Jag Fjutten är frisk, Michelina är frisk och matte med!
MEN, Linus är sjukskriven pga höga värden i bukspottskörteln. Pelle är sjukskriven pga urinvägsbesvär. Minus...har en sårskad och får inte gå och jobba.

Hör på detta. Minus och Pelle fick vara ute i solen en stund i måndags. Matte och husse satt och drack kaffe här utanför. På dagen får dom vara ute när matte är med, men dom får inte bege sig iväg på egen tass. Sedan gick alla in, alla utom Minus som ville sitta bara en liiiiiten stund till och glo på birdisarna! Matte tittade ut genom dörren varannan minut(vadå överbeskyddande?) men Minus ville inte gå in...riktigt än. Så matte satte sig en stund i soffan och glodde på TV. Vet ni vad som händer? Jo, hon var så utarbetad så hon SOMNADE en stund! Och när hon vaknade gick hon och skulle hämta in Minus! Då är M-katten där! Och det är världens slagsmål!

Dom slåss så tussarna ryker! Matte blir HEMSKT upprörd och kör iväg M-katten. Minus skakar i hela kroppen och har...gjort något som man kan göra när man blir väldigt rädd. Det börjar på b- och slutar på -ajsat på sig! Han blöder och är jätteledsen. In i duschen och duscha varmt för att få bort blod och det andra som börjar på b- . Sedan får han ligga i mattes famn, inlindad i en filt, hela natten! Idag fick han åka till veterinärfarbrorn. Minus har blivit av med en hel klo på baktassen och det har blivit infekterat! Så nu har vi en till antibioti-katt!

Återkommer senare med fler redovisningar som sedan ska skickas till Försäkringskattan.

Your Friend
The Fjutt

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nej men usch. Stackars er katter. Fast mest synd tycker jag om Minus. Först åka på stryk, så råka göra i pälsen också. Stackars liten. Ni får skicka hit honom på överlevnadskurs. Då kommer han tillbaka hem som fullpälsad commando-katt. *nosbuff till alla*

Anonym sa...

Huvva..nospussar härifrån också. Musse hälsar att ni kan få låna hans badanka om ni vill så att Minus blir glad igen...

//Björkkatterna