2009-08-13

Opera

Hej på er! Nu har vi skolkat ett bra tag från bloggen, matte och jag! Och det verkar inte som om vi har skolkat färdigt ännu, för matte har mycket att stå i!
Men vi måste berätta att vi har operasång här varje dag. Det är en av våra inackissar i lillstugan som sjunger för oss. Matte säger att "katten löper" men jag har inte sett inackissen springa en enda gång! Ingen av oss grabbar har inte en aning om vad detta är. Just nu är inackissen ute i kattgården med Pelle och Minus, och hon går fram till dom och uppför sig så man rodnar mellan morrhåren! Jag tassar inte in på några detaljer, men Pelle och Minus vänder bort blicken och tycker att hon är mycket pinsam av sig.
Så snart jag fattat något av detta miss-tiska uppförande rapporterar jag om hur det av-löper!

Ha det godis nu vänner!
Kramissar från Fjuttgänget

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hm, jag har några svaga minnen från när min fästmö löpte. Kommer ihåg att det var ett fasligt jamande och kråmande. Husse höll på att få ett nervsammanbrott.

Nea theCat sa...

Jag sjöng också Opera innan ja blev kattererad. Tog ett och annat "Högt C". Mest ville ja sitta som halsduk runt halsen på matte och så fort hon rörde sig eller sa nått satte ja klorna i henne och visade upp bakdelen.

Hoppas inackissen blir kattererad snart. De e så jobbigt med Opera!

Tass Fjutten