2009-09-24

Nu ska ni få höra! Matte är strängt upptagen...hon har fått jobba nästan dag och natt med ett stort kattgäng i vår grannstad. Vi har ju tidigare jamat om att vi har det bra, vi som sover i sängen eller soffan och får maten serverad i skålar.

Dom som matte träffar nu, varje kväll, har inget hus att bo i. Deras matte fick lov att flytta och nu är huset rivet. Dom är många, kanske över 30 stycken.

När matte kommer hem får vi höra om t.ex. Mammie, Skelis, Tätöga, Vännen, Grävlingen, Alfie, Shane, Lillen, Långhåriga Paddan, Snälle, Alfahanen, Boggie, Svartpadda, Nyfödingarna eller 7 veckors... Jag vill visa er en liten kille som matte vände upp-å-ner på för att se om det var en pojke. Han tyckte INTE om behandlingen men det gick över strax.

Tass på er alla kollegor, sköt om er och putsa svansen lite extra så ni kan bära den ännu stoltare och vackrare idag. Kattmakt!Skelis

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken duktig matte ni har. Behövs fler som henne. Husse vågar inte jobba på katthem, för han säger att han inte skulle orka med det. Mer makt åt katten! *knuten tass*

Dui och Deco sa...

Oj! Då har matte fullt upp nu. Vi har undrat lite vart ni tog vägen men då förstår vi.Tror ni att ni kan berätta för oss vad som händer i fortsättningen med alla katterna? Tasskramar till er superduktiga matte och till er med!
Dui och Deco

Anonym sa...

Himmel så gulligt vindögd h*n är.
Ninnie