2009-11-10

Urk vad kallt!

Det är kallt ute, 6 minusgrader! Minus..hihi...har varit ut på trappen endast iförd päls och sele. Han frös om tassarna efter en stund och kom in igen.


Vi har haft fullt upp den senste tiden. Vi har ju hjälpt en massa katter i en grannstad. Jag säger vi, för vi har hjälpt dem genom att låna ut våran matte så hon kan ordna mat och husrum för våra hemlösa kollegor. Min syrra Vilda har också lånat ut SIN matte för att hjälpa de hemlösa katterna. När man har det så bra som vi, måste man dela med sig.


Ni ska få se en bild av en av småmissarna. Han/hon heter Rugget och vill nu ha ett eget hem att bo i. Rugget har haft ont i magen, men min matte och Vildas matte tror att han/hon har "inneboende" i magen. Maskar! Burr! Man får äta medicin och så mår man lite illa. Man känner sig lite Ruggig=Rugget :)


Ska spinna en stund nu, har latat mig hela dagen så nu blir det lite motion!


Foto:Emmeli Larsson
::

Rugget


5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Brrr, vad bor ni egentligen som har haft det så kallt! Bra att ni lånar ut matte, och vilket jobb hon mfl. gör som har kunnat rädda så många katter! Spinn lite extra för henne från oss också! Tasskram

Unknown sa...

Det måste ju springa runt massa isbjörnar hos er, så kallt som ni har det. *ryser* Glöm inte att pälsa på er ordentligt.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Vi bor i staden Boden! Det är nog vid Nordpolen, troligtvis! Ser något vitt därute, en isbjörn?? :)

Anonym sa...

Måste säga att Rugget var ruggigt söt!/Pajas matte

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Ruggigt söt, fniss!:):)