2010-02-02

Snö

Vad det snöar! Jag har suttit i fönstret och försökt räkna flingorna, men gav upp efter en stund. Jag kom till femtusensexhundratrettiotvå, sen var jag alldeles virrig i skallen! Så jag lägger ner projektet.
Vad har jag annars att rapportera?
Det intressantaste som hänt idag är att Minus fastnade med klon i mattes socka. Matte snubblade och vi alla blev förskräckta. Ida, My och PellePlutt tog fram flaskbortssvansarna.  Jag förstod direkt vad som skulle hända efter luftfärden. Och mycket riktigt! KLOKLIPPNING!
Men det var bara Minus som drabbades, så jag kunde lugnt sova vidare.
Spinn lugnt kamrater! Det gör i alla fall PellePlutt och jag! Vi kryper lite närmare varandra i vintermörkret...


5 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Mysigt ni har det! Rackarns att Minus påminde matte om kloklippningen. Hoppas också att matte inte gjorde illa sig, förstås. Kurr.

Nea theCat sa...

Här har de också varit snöstorm - IGEN! Ja har precis som du slutat räkna flingorna. Innan i dag tänkte ja att de nog måste vara samma flingor som trillar ner hela tiden för den kan inte finnas så många av dem! Inte flera kattiljoners kattiljarder heller!

Tass Fjutten!

Anonym sa...

Vi har också flera kattiljoner flingor som ramlar ner hela tiden. *frustrerad* Läskigt att matte plockade fram kloklipparen, fast du klarade dig ju trots allt. För den här gånge. Helgosig bild förresten. *spinner*

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

fJäpp, ingen idé att räkna flingor! Senaste nytt: Kloklippning hos Tomten idag. Han blev sur!

Dui och Deco sa...

Åh vilken fin bild på er! Nosbuff