2010-03-29

Imorgon är matte gladsen

Imorgon är det dags! Tomten har packat sina saker och matte vet inte vad hon ska tänka och tycka. Det kommer att bli en underlig dag för vår matte. Ja, ni vet, den där känslan som matte hade förra gången Tomten flyttade. Glad och ledsen samtidigt! Gladsen kanske man kan kalla den blandningen?
Matte vet att Tomten får det så bra, och att han kommer att få en toppenhusse, det är bara det att...matte tycker OM Tomten så himla mycket. Vi ska göra allt för att få matte på bra humör i morgon, trots allt. Vi får gulla med henne lite extra! Lägga huvudet på sned och titta på henne med glittrande ögon och spinna lite extra när hon tar oss i sin famn. Det ordnar sig, var lugn matte! Vi finns!
Nu ska ni få se på något vackert! Det är Tomtens dotter Sussie. Sussie söker ett eget hem, alla de andra barnen har fått flytta och nu borde det vara Sussies tur. Man blir ju nästan lite kär...ähum...nä, inte kär, men hon...fast...lite kanske, eller ganska MYCKET KÄR! Suck!

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vi förstår prexis..glad för Tomtens skull att han får komma till sin husse och sitt hemma och ledsen för att han inte är kvar hos er. Tur att matte har er som kan ta hand om henne på bästaste sätt! Sussi är söt, förstår att du är lite förtjust. Vi skickar Lyckotassar till Tomten och hans husse och Tröstartassar till er andra. Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Gladsen var ett bra ord. Matte unnar Tomten det bästa: ett eget hem. Samtidigt saknar hon alldeles säkert honom, och då är det bra att ni kan rycka in och ge första katt-hjälpen. Vilken liten sötnos Tomtens lilla Sussi är! Hoppas att hon också hittar sitt hem och sin människa snart. Kurr och burr.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och Deco: Lyckotassarna har fångats upp (kom flygande genom rymden) tack tack!
Findus Isak och Ramsus: Vi står beredda med Första Tasshjälpen :) Nos mot munmetoden om matte svimmar av gladsenheten.

Anonym sa...

Gladsen passar väldigt bra. *noterar* Det är tur att er matte har er som stödkatter, det hjälper nog jättemycket. Vilken söt dotter Tomten har. Rawr!

Xantippa sa...

du lilla goa!