2010-03-23

Mycket nu...

Det är mycket att göra nu! Man ska hålla reda på sina kollegor när dom är här utanför med matte till exempel. Då får man skutta från ena fönstret till det andra, och från det andra till det tredje, från det tredje till det fjärde och så börjar det om från början.
Matte har också mycket att göra. Hon sköter bl.a om medicineringen av en kisse som har blås-katt-arr. Två gånger om dan åker hon dit och ger antibioti-katt. Jag tänkte bara så att ni vet att vi inte ligger och latar oss HELA dagarna! Bara halva:)  Mn benb >> IDA gick förbi, men ååååå Ida försvinn en stund snälla du, du STÖR mig! Jag kan inte koncentrera mig! Lika bra jag lägger ner för idag, hon kliver omkring här så jag tappar alldeles tråden ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ NEJ förstår ni nu? Vi jamas i morr-gon istället!
Sov gott spinn sött!

6 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Det verkar vara fullt upp! Stackas katt som har blås-katt-arr. Tur att din matte kan ta hand om såna där saker som antibioti-katt. Nosbuff

Anonym sa...

Vad snällt av din matte att hjälpa den blåsta kissen. Hoppas att du hittar din borttappade tråd snart. Tass.

Nea theCat sa...

Kan inte vara kul att ha blås-katt-ar. Stackars liten. Hoppas han blir bra snart.

Nosbuff!

Kaniniss sa...

Sov gott o dröm om alla morötter nu!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Stackars misse som är sjuk, katt-arr är kanske ännu värre än Neas gi-tarr. Ont gör det, men vi hoppas att medusinen hjälper. Kurr och burr.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Tass för alla rara kommentarer! Pontus heter han, han med blås-katt-arren.Han har blivit piggare så det gör nog inte ont längre, men han är en skyggis och då kan det vara svårt att veta om han har ont eller om han bara är rädd och lite deppig. Matte ska ta dit Minus en dag och muntra upp Pontus.