2010-04-23

Fredagsmys!

Vi softar lite i soffan i kväll. Veckan har varit jobbig, mycket arbete med att hålla matte lugn och fin.
Vi har skött tvätten och vi har räknat flaxmaskiner utanför fönstret. Nattetid har Pelle och Minus vaktat matte och försökt jaga iväg alla hemska drömmar. Matte är nämligen en hejare på att drömma! Hela långfilmer får hon ihop på nätterna! Förra veckan hade hon t.o.m. reklaminslag i sin dröm. Matte funderar på att kontakta filmindustrin och bli manusförfattare. Hon skulle kanske kunna försörja oss på det! Då blir det lyxig mat och räkor till vardags...fniss!
Ha nu en riktigt fin helg!



PellePlutt och jag spanar i soffan.

7 kommentarer:

sr. Carina sa...

Oj, vad jag skrattade när jag läste om din mattes drömmar... "hon hade t.o.m. reklaminslag i sin dröm" - det var inte dåligt! Jag drömmer också rena långfilmerna, ofta fantastiskt spännande historier som skulle kunna bli maffiga storfilmer på bio och belönas med åtminstone ett par Oscars... men någon reklam har jag inte blivit avbruten av hittills i alla fall. Så konstiga vi människor är! Skulle ge bra mycket för att få veta vad ni katter drömmer om...

Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

Anonym sa...

Fniss, det låter som när min husse drömmer. Fast han har hittills klarat sig undan reklamen. *fniss* Men det låter som en bra idé att kontakta filmbolagen. Tänk om ni och matte får komma till Hollywood. Då blir ni ännu mer kända ju.

Dui och Deco sa...

Vad ni ser ut att ha det mysigt! Ja det allra bästa sättet att få matte och husse att hålla sig lugna är ju att lägga sig på dem! Nosbuff

Anonym sa...

men va ni har det mysigt då!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Låter som matte är i full gång när hon sover också. Bara hon inte går i sömnen? Då får ni nog göra som Dui och Deco föreslår, lägga er på matte. Skönt att kunna softa lite efter en tuff vecka. Ni ser ut att ha det lugnt och gosigt! Kurr och burr.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Sr.Carina: du skulle bara veta vilka råttor vi jagar i VÅRA drömmar, stora som elefanter! :)
Sippo. jaaa, om man får käka lyxig mat om man blir kändis, så är jag med!:)
Dui och Deco: Minus och PellePlutt sköter den detaljen, matte kan inte röra sig ur fläcken... :)
Kattliv: jo, mysigt har vi, och att ha en vän som Pelle är toppen!
Findus , Isak, Rasmus: ja, matte har svårt att koppla av. Vi får tvångshålla henne!:)

Anonym sa...

Vilken fin bild du har som banner eller vad de heter, det som är överst på din bloggsida.
Din vän i söder Wilmer X med matte Lena -Ö-