2010-04-10

Matte städar! Blä!

Jaha, nu är hon i gång, vår matte. Hon städar huset, och det betyder att snabeldraken får jobba hårt. Vi ligger och gömmer i datarummet, som hon tar sist. Nyss hörde jag henne ute i vardagsrummet. Hon lät så där ...ni vet...irriterad.
-Va är det NUUUUUUUUUU då?
- Det suger ju ingenting...
Till saken hör att vi har en stor ilsken snabeldrake, som sväljer det mesta. MEN, det finns passager i tarmarna på draken som är lite trånga. Matte fick montera isär halva draken, innan hon hittade vad som satt fast i tarmarna på draken.
Vi har INGA kommentarer. Ähum ...*rodnande morrhårskuddar*
OBS: Tändsticksasken satt inte där, det är bara något tvåbeningar använder för att man ska kunna jämföra storleken på det dom vill visa(knasigt men sant!)

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

De är så känsliga med sånt där! De måste väl förstå att man ska plocka upp mössen INNAN man använder Snabeldraken, det säger ju sig själv.Det är ju inte ditt fel att Snabeldraken är så glupsk att han inte kan svälja. Nosbuff

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Prexix vad vi jamar! Skyll sig själv, matte!Det var alltså TVÅ rådisar och en stor pälsklimp från våra vinterpälsar som satt i tarmarna på draken. Tur att dom blev räddade i sista sekunden! Ha en finfin kväll!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Injamar helt med Dui och Deco! Snabeldrakens glupskhet kan ingen annan beskyllas för. Att sedan svälja era leksaker tycker jag är faktiskt är höjden av fräckhet. Kurr och burr.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Åååå! Vi måste ju jama: GRATTIS till Pelle Plutt! Ett fyrfaldigt leve för nio liv: Kurrjam, kurrjam, kurrjam, kurrjam! Tass!

Tina sa...

Hahah uusch.. :D Jag brukar dammsuga utan det där långa munstycket så såna där stora saker bara slurpar in! ;)