2010-07-01

Råttfångare

Matte blir lika förvånad varje gång! Linus är inte den som jagar runt på ängarna efter råttor. Men ändå kommer han hem med godsaker ibland. Matte brukar säga att råttan måste haft vägen förbi Linus när han låg och sov, och råkat passera precis när Linus gäspade och på det sättet hamnat i Linus gap. Eller så självdog råttan av skräck när den fick syn på Linus lejonman. Synd att man inte fick smaka råttan  men Linus ville inte släppa taget utan knaprade i sig hela rådisen alldeles själv. Jag hörde matte viska: Skyll  dig själv Linus, nu får vi plocka fram avmaskningstabletterna! Och så la hon till ett litet Bläh! Bläh på dig själv matte, hur gott är t.ex kaffe? Bläh!

Sköt om er och passa er för att ligga för länge i solen. Man kan bli solbränd har jag hört jamas om. Kan det vara därför Minus är röd? Solsveda året om?

Mums, rååååååådis!


Där sprack teorin om solsveda, Minus var röd redan som liten!

6 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Grattis till fångsten Linus! Nästa gång kan du dela med dig till kompisarna. Visst är det härligt att vara ute nu. Nosbuff

Anonym sa...

Snyggt jobbat med rådisen. Det kan nog vara värt en liten avmaskning. Fina bilder.

katten minus&lennox sa...

Vilka söta kisar ni är!

Imma sa...

Vet ni, katter KAN faktiskt bli solbrända... jag blir alltid solbränd på öronen om somrarna, för på öronen har jag nästan ingen päls alls. Matte brukar smörja in mig med filmjölk för att lindra lite... mmmm, filmjölk är gott!

Tass från Imma, solälskare.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vilket byte! Klart man måste smaska i sig det, sedan får matte viska om tabletterna bäst hon vill. :D Kurr och burr.

Nea theCat sa...

Vill gratulera Linus till den utomordentliga fångsten!

Bra jobbat. Han får väl svälja några piller då, det kan de vara värt med så fina rådisar ju.

Nosgos