2010-07-17

Spanat

Jag fick ju tipset av Findus, Isak och Rasmus, att spana på minitvåbeningen hur den gjorde för att få mat, snabbt och ofta. Sådan information kan vi fyrbeningar ha användning av nämligen.
Så nu har jag legat och iakttagit tekniken. Det är en väldigt lätt teknik han använder sig av, nämligen "skrik tills din vilja går igenom".Minisen skriker ibland till den blir alldeles röd i ansiktet.

Jag bad Minus testa idag, alltså att skrika(läs jama) tills han fick mat. Han jamade och jamade och jamade, tills han blev alldeles röd på hela kroppen(fast det var han visst redan tidigare...) Matte blev bara griniterad(grinig och irriterad) och lyfte ut Minus i kattgården. Helt miss-lyckat experiment alltså.

Nya tass-tag imorgon!

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

VÄLDIGT oförstående matte måste vi jama, tycker att hom borde förstått direkt så tydlig som Minus var.. Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Så minisens trick funkade inte för Minusen... *suckar besviket* VAD ska en stackars kisse behöva göra för att få lite extra mellanmål? Vi fundelerar vidare. Griniterad var förresten ett väldigt bra och beskrivande ord! Kurr och burr.

Xantippa sa...

Ha ha, en smart ide av dig Fjutt, men matte var smartare!

Nea theCat sa...

Nämen så orättvist! Minisen blir belönad varje gång han låter som hundrafemtio tågtutor och minus åker ut i kattgården. Inte rättvisa någonstans.