2010-09-02

Brrrrrummmmbrrrruuummmm

Brrrrrummmmbrrrruuummmm!
Så lät det! Vi fick igång bilen så vi kunde åka och köp ett nytt batteri. Ja, JAG var inte med och hjälpte till men jag satt i fönstret och höll tummarna! Innan dess hade husse stängt in mig i gabberåååben! Jag satt där och stirrade en lång stund, men sedan skulle han hämta något där inne och ut flög jag! Nu känns det bra, vi kan andas ut.
Så här mysigt hade vi det i soffan igår, mina kollegor och jag:


Minus, PellePlutt och jag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju med all säkerhet på grund av ditt stöd, som brummisen gick igång. Men varför hade husse stängt in dig i gabberåben för? Vänta förresten, låt mig gissa, han såg dig inte. Som vanligt med tvåbeningar. Ser riktigt mysigt ut i soffan.
Tassen

Dui och Deco sa...

Vad mysigt ni har det i soffan. Vi vill också vara med! nosbuff

Nea theCat sa...

Det var ju bra att alla kunde komma hem igen. Håller med Sippo. Klart det var för att du höll tassarna som brummisen startade!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vilket härligt soffmys! Tur att bilen brummelibrummar igen. Det brukar vara lättare att få hem livets nödvändigheter, som torrisar och kattsand då. Det vill man ju inte vara utan. Kurr och burr.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Sippo: Visst var det så! Tassarna är ömma efter tumhållningen. Prexix, han SÅG mig inte, fastän jag låg under endast fyra lager av tyg...
Dui och Deco: Kom och var med i soff-myset, vi har en stoooooor soffa!
Nea: Japp! Och vi jamade Hurrjam hurrjam när vi hörde brummisen starta!
Findus Isak Rasmus: Jäpp, den goda maten får ju åka i bilen hem till oss från affären, så brummisar är bra på det sättet!

Xantippa sa...

vad stor pluttis är! Du ser jätterolig, men söt, ut på bilden fjutten!

syrran Vilda sa...

Min söta brorsa Fjutten,,så mysigt du har det.
Jag brukar mysa så min min mysmatte