2010-11-08

Man får nog skärpa sig lite!

Nu har det varit slarvigt här ett tag...jag har liksom tagit en paus, en time-out som det heter. Det hände ju så mycket här, Linus reste till katthimlen och vi kände oss väldigt ensamma ett tag. Vi saknar förstås Linus och ser honom liksom så där i ögonvrån, varenda dag, fast han inte finns här på riktigt. Men vi försöker tassa vidare och göra det bästa vi kan.
Vi har haft två gäster här sedan sist. Dom stannade bara till lite så där, över en natt eller så, för att sedan åka vidare till nya familjer. En av dem var en kopia av Linus. Matte hade velat att Zandro skulle stanna här men matte säger också att vi måste vara rea-ligister, eller vad det heter. Rea-lister kanske? Sådana lister man köper på rea?
När man är det där ordet, så inser man med sitt förstånd, att vi inte har möjlighet att ta in en till katt som ska bli en i familjen. Vi får nöja oss med korta gästspel. Så då kör vi på det!
Jag måste bara visa en bild på Zandro, och för att vara rättvis, även en bild på lilla Bjällra som var här några timmar idag.

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Välkommen tillbaka. Vi förstår att ni behövde lite tid. Nosbuff

Xantippa sa...

Välkommen tillbaka. Har saknat dina jamerier, men förstår att du behövde lite tid. Vilka godiskissar du har haft som gäster! Och Bjällra är ett underbart kattnamn, tycker jag.

Xantippa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Findus, Isak och Rasmus sa...

Mjau på er! Vad roligt att höra från er. Visst förstår vi, att man behöver ta paus ibland, speciellt om något tungt inträffar. Jättefina missar ni har haft på besök. Roligt att de har fått egna familjer! Kurr och burr.