2010-12-16

Vi jamar, alltså finns vi!

Vi tassar på här hos oss. Matte har börjat med någon konstig sysselsättning som kallas ar-bete. Att korna går på bete har man ju hört talas om, men det här verkar vara något helt annat. Hon är BORTA flera timmar varje dag och kommer hem och är trött i skallen. Vi tycker inte alls om den här nya ordningen , och Minus har t.o.m. fått stress-kiss-syndromet! Han springer på toa hela tiden, och det kommer bara droppar. Matte vet att det kommer att gå över, men är orolig ändå. Minus har haft det här många gånger, men nu var det längesedan. Om någon matte eller husse undrar så heter sjukdomen FIC och här kan man  läsa om FIC.

Vi har inte haft några nya gäster sedan sist, men om ni minns den röde som var här på besök, så har han fått komma hem till sin egen matte. Han hade gått lite för långt hemifrån och hittade inte hem. Han hade varit borta i flera månader!

Annars tycker jag att vi sköter oss bra här. Vi pysslar om våra människor, ger dem kärlek och omvårdnad. Vi pälsar ner deras kläder så att de inte ska frysa, vi värmer matte på natten, vi möblerar om på fönsterbrädan, vi lägger mattorna "rätt" och vi hjälper matte med att uppdatera alla sidor på nätet.


Bild på mig när jag undrar...


Vad katten är det PellePlutt har skrivit om?

Någon som kan tyda vad han menar?


8 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Härligt att Stackars Minus, hoppas att han blir pigg fort. Vad kul att den röda gästen kom till rätta! Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Tråkigt att Minus har det så jobbigt just nu. Vi håller tassarna för att det går över fort. Jätteskönt att er röde besökare har fått komma till sin matte. Så glada de måste ha varit, båda två! Kurr och burr.

Xantippa sa...

Hej Fjutten! Vad kul att du jamar igen här på din blogg.

Anonym sa...

Usch så jobbigt med stresskissande. Hoppas att det snart blir bättre.

Vi lyckades inte tyda det hemliga meddelandet som Pelle Plutt skrev. Undra vad det döljer för hemlisar. Receptet på dentisar kanske?

Nea theCat sa...

Jubeljam. Fjutten bloggar igen!

Skönt att höra ett Mjao från dig. Hoppas Minuskillen blir bra snart igen!

Wikki sa...

Mjau, hoppas att den röda kissens matte ser till att ID-märka honom så att han lättare kan hitta hem om han skulle ge sig ut på vandringar igen?! Snällt av er att ge honom lite husrum en tid i alla fall! NosPuss Wikki

Maja sa...

Undrade åxå vad PellePlutt har trampat fram. Men vet du vad - husse säjer det mjul nu och om du tittar noga ser du att Pelle har tassat till ett > 7u[ <. Så det måste va en mjulhälsning.

God Mjul till er alla från oss åxå!
önskar Maja, Molly, Sivan & husse

Maja sa...

Undrade åxå vad PellePlutt har trampat fram. Men vet du vad - husse säjer det mjul nu och om du tittar noga ser du att Pelle har tassat till ett > 7u[. Så det måste va en mjulhälsning.

God Mjul till er alla från oss åxå!
önskar Maja, Molly, Sivan & husse