2011-03-12

Samarbete

Klockan halv fyra i natt var PellePlutt och jag superhungriga. Vi kunde inte tänka oss att vänta tills vår snarkande matte vaknade fram på morgonsidan. Vi började smida planer, och så gjorde vi slag i saken. Eller i blomkrukan, kan man ju jama. Jag hoppade upp på fönsterbrädan och drog ner en kruka med en inneboende Saint Paulia. Pang ner i golvet!!
Den drog dessutom med sig en oskyldig orkidé som stod bredvid. Vi hör att matte kommer upp, släpande sina trötta ben in till köket. Där sitter Pelle på bordet och ser söt ut. Blicken(som han tränat på i flera månader)är den berömda "Matteälsklingenmattebästivärldenjagharintefåttmatpåfleradagar-blicken". Själv sitter jag bredvid blomkatastrofen på golvet och kör med "Matteälskademattedetvarintemeningen-blicken" och därefter kör även jag "Matteälsklingenmattebästivärldenjagharintefåttmatpåfleradagar-blicken"
Resultatet blev att vi fick påfyllning av mat i skålarna, och vi mumsade medan matte sopade upp blomkatastrofen från golvet. En lyckad kupp!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt jobbat, vilket teamwork! Måste jama att ni verkar helproffsiga som dessutom klarade er ifrån utskällning.

Dui och Deco sa...

Föredömligt! De blickarna fungerad uppenbarligen fankattiskt! Nosbuff

Nea theCat sa...

Fniss. Gratulerar till väl utfört samarbete. :)

Hoppas maten smakade.

Nosgos

Anonym sa...

hej.
ni kan ju lista ut det.
synd att våran matte inte har npågra blommor härhemma(hon har testat)

Findus, Isak och Rasmus sa...

Ett ypperligt tips om hur man får upp matte i de fall hon sover under bästa frukosttid! Kanske bäst att träna Blicken i förväg? Innan man provar, alltså. Kurr och burr.

Anonym sa...

ville och pelle,kan inte ni ropa ut i eran radio att pip och murre har en auktion på sin sida och att vi ger halva vinstsumman till katthemmet kompis.
det är ju många som lyssnar på radio menar jag..
/tass från pip och murre