2011-04-12

Det hör till, säger matte!

Nu är det matte som råkat i klorna på en katt! Som vanligt säger matte att det  var hennes eget fel och att alla som håller på med katter alltid har lite skråmor! "Det hör till", säger matte.
Oftast brukar matte bli biten eftersom hon inte kan hålla fingrarna borta från katter i knipa. Men nu blev hon riven, eftersom en panikslagen katt använde mattes hand som startbana! Och matte vägrade släppa kissen, envis som hon är!
Katten hade dessutom extraklor på varje tass, så det fanns många vassa chanser att bli klöst! Det blev blod överallt. "Blodet droppar, blodet droppar" skämtade matte, och fick åka en omväg hemåt för att tvätta och lägga om såren innan dom åkte vidare till veterinären med katterna. Husse blev förskräckt men det såg värre ut än vad det var. Idag är det redan bättre och bandaget är borta så att såren får lufta sig!

Ja, vad tycker ni att vi ska ge för råd till matte? Bort med tassarna?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Små kärleksmarkeringar brukar husse säga. Han hade såna där märken på ryggen efter mina race som liten ungkatt.

Nea theCat sa...

Oj då. Det gör ont sånt där. Vet att det kan vara rejält farligt att bli biten av en vildkatt men undrar om rivsår är lika allvarliga?

Hoppas det läker fort. Ni får öka på med Spinnhealing.

(Psst Fjutten, visa storsinta fina sida och glöm det där matte jamade till dig att du fick skylla dig själv när Michelina rev dig på nosen)

Nosgos

Xantippa sa...

Hej, min matte har alltid fullt av rivsår. Av 1000 sår blir 3 infekterade, säger hon!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Ajaj, säger matte. Tur att det verkar läka som det ska. Den klösande kissen blev säkert rejält rädd, men bra att matte fick tag på katterna så att de kan få hjälp. Kurr och burr.

Anonym sa...

hej.
ojoj..hoppas matte har stelkrampspruta,kattrivsår är inte att leka med,bakterier från kattlåda osv...