2011-06-23

Ett litet jam

Jag sänder ett litet jam till er alla bara för att berätta att jag lever! :) Vi har så mycket att stå i, hela familjen, både människor och katter, så vi hinner knappt sitta vid datorn!
Senare idag ska jag sätta in en bild där ni ska få se vad Pelle råkade sätta tänderna i, och vilka kånsäkvänster(stavas det så?) det fick. Matte håller på att ladda batterierna till kameran så hon kan föra över bilder till datorn.
Edits ungar växer så det knakar och har nu fått ögon. Matte har inte ens haft tid att åka dit och hälsa på...och det säger mycket! Matte har verkligen fullt upp. Det visade sig att Edits ungar är två flickor och så Edmund. Stödhemmet håller på att klura ut nya namn på de två flickorna, så vi väntar med spinning på vad det blir!

Uppkattering:

Pelle Plutt jobbade nattskift! Han strimlade Minus viktiga recept på smärtstillande(han har fått tillbaka stresskissandet FIC) Matte blev inte glad alls eftersom vår veterinär är på semester. Vildas(syrrans) matte lyckades fixa ett nytt recept som tur var så nu kan Minus få sin medicin. Han är jätteduktig på att ta medicinen.

CU :)

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Kul att ni tassar! Vilken tur att det löste sig med receftet för även om det är jobbigt med meducin vill man ju må bra. Skönt att det går bra med Edit och ungarna också!Trevlig midsommar på er! Nosbuff

Anonym sa...

Skönt att höra av er. Vi förstår att ni har tassarna fulla.
Hoppas Pellepluttss kisseri återgår till det normala snart. *håller tassarna*

Kolfart och Gräddnos sa...

Kolfart tassar in och önskar Glad Midsommar.
Pelle fixade väl bara konfetti till nåt partaj nånstans. Inte så lätt att hålla koll på vilka papper man konfettar mitt i natten. Tur att det löste sig ändå.
Nosgosar.!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Man kan väl behöva vässa klorna fast det är mitt i natten? Viktiga papper ska minsann inte ligga och skräpa framme. :) Skönt att det löste sig med medicinen. Ha en trevlig midsommar, allihop. Kurr och burr.

Anonym sa...

Hej!
Här kommer en liten midsommarhälsning från mamma Wilma. Jag har det väldigt lungt och skönt här ute i Ubbyn. sedan jag kom hit har jag nästan slutat jaga. Tigger lite käk av matte så fort hon kommer i närheten av kylskåpet, väldigt bekvämt. Sedan sover jag i mattes säng också, det är annat än jordhålan där ni ungar föddes.
Häromdagen hände något hemskt, jag var på väg ut på en liten inspektionsrunda runt mina revir. Då kom en stor röd tovig vildkatt strosande på uppfarten. Matte plockade genast in mig. Jag såg genom fönstret hur den gick in i skogen. Förra natten var den garanterat här igen, jag väckte matte med ett kraftfullt morrande, men hon såg honom inte. -akta er för vildkatter det säger jag bara, de har vass klor. Nä, nu ska jag söka igen min senaste kattmyntaleksak innan jag tar en liten lur.
Tass, Ha det bra,