2011-06-03

Inte idag heller!

Matte har varit till Edit idag. Edits mage buktar åt alla håll! Så, det måste komma ut små bebisar alldeles snart. Edit kommer att vara kvar på "BB" och sedan flytta till en familj som inte har katter sedan tidigare, för att kattfamiljen ska få lite lugn och ro. Det tycker vi är bra, fast fuskigt att vi inte får nya små kompisar...

Pelle och jag har pussat på matte hela dagen, för att vi är så glada att matte är hemma igen. Minus firade mattes hemkomst med att rymma! Han smet ut när husse bar in väskorna. Minus var borta i två timmar och matte var hysterisk! Hon var ute och ropade och hörde hemska ljud från skogen så hon trodde att Minus hade träffat en björn eller ett lejon som höll på att äta upp honom. Mattes fantasi skenar alltid iväg när hon blir orolig...
Pelle och jag förstod att Minus hade samlat på sig så mycket energi när han inte fått vara i kattgården på en hel vecka, så han var tvungen att springa 14 varv runt en tall och sedan kissa på 57 olika granar där andra katter varit och markerat att det är DERAS revir! Sådant tål  inte Minus!
När han kom hem var han helt slut, han tog  t.o.m. sovmorgon i morse.


Jag rapporterar imorgon om det blivit Editbebisar!

5 kommentarer:

Max och Måns sa...

Oooo, vad spännande.
Hoppas Edit mår bra.
Nosbuff från Sörping

Xantippa sa...

Vi måste få se foton på familjen sen.

Anonym sa...

Jag känner igen det där med hysteriska människor. Husse är precis likadan när jag rymmer. Eh, när jag rymde, menar jag ju.

Har ni många lejon där ute hos er eller? *nyfiken*

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

MAx och Måns: Ja, Edit mår fint, men kniper ihop och vill inte ta ut bebisarna riktigt ännu!
Xantippa:Lovar att det kommer bilder sen! :)
Sippo: Fniss, dom är tydligen lika hyss-teriska när vi hittar på hyss!Jäpp, i mattes fantasi finns det lejon, säkert ett hund-ratal!:)

Nea theCat sa...

Men Edit, kläm ut bebbarna nu så vi får se dem! Är ju nyfikna ju.

Nosgso