2011-09-27

Matte anropar!

Agneta, du som har kommenterat angående Minus FIC...jag hittar inte din mailadress. Jag vill gärna komma i kontakt med dig så att vi kan ge Minus rätt behandling och  hjälpa honom att bli friskare.

/Tass-sam matte Camilla

3 kommentarer:

Agneta sa...

Hej.Förlåt, trodde min e-post address syntes när jag kommenterade.2 av mina katter har FIC,båda behandlas med Cosequin som är kapslar med ströpulver. Enligt min vet.beror FIC oftast på nån form av stress (t.ex. många katter, jag har 5.)Cosequin är inte egentligen ett läkemedel utan ett kost-tillskott, kan användas mot stela leder på äldre katter, vid FIC stärker det innerväggarna i urinblåsan och gör att besvären försvinner. Min älsta katt, 12 år, har fått Cosequin i 5 år utan återfall, den andra i ca 3år. Vet. har sagt att det KAN komma tillbaka ändå men har inte gjort det på mina katter. Första 4 veckorna ger man 2 kapslar/dag, fortsättningsvis 2 kapslar varannan dag. Jag blandar pulvret med lite blötmat åt den äldre katten som annars enbart äter torrfoder. Cosequin säljs i förpackningar om 90 kapslar som hos min vet. kostar 280:- Hoppas detta kan vara till hjälp, jag vet hur hemskt det är att se sin katt ha ont. M.v.h. Agneta
agneta.hedlund54@gmail.com

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jamarns så BRA att du fått tips/råd om FIC !!!

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Åh tack Agneta! Vi ska kolla upp vad Cosequin innehåller och jämföra med det han får idag! Känns bra att veta att det finns fler som har haft samma problem och som blivit bra!:)