2011-10-08

Vad tyst det blev...

Vi har ju haft besök av minisar i över en vecka. Tänk att jag var framme och tittade på dessa redan första dagen! Modigt va? Och så nosade jag miniminisen på handen!
Minus och Pelle var förstås ännu modigare. Minus tycket att den stora minisen var en kul kille, och stora minisen fick t.o.m. lägga sig över honom! Svansar är roliga att ta tag i, tänkte stora minisen och ryckte Minus i svansen! Men Minus jamade inte ett knäpp utan gick och la sig i andra soffhörnet. Det är starkt gjort!


Nu har dom åkt hem och det är knäpptyst i huset! Vi har långtråkigt. Suck, vad ska vi hitta på? Vi kräver mer underhållning och har bett matte att sätta upp fågelfröautomaten så att vi får stirra på lite flaxmaskiner och hacka tänder! 

Spinn lugnt vänner, själv ska jag ta mig en tur till matskålen nu! Tröstäta!

6 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Jag har inte haft den äran att stöta på några små minisar , bara halvstora minisar och dom busar bra :)
Fortsatt trevlig helg !

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Här har vi varken småminisar eller halvstora minisar, så det vet vi inte vad det är för jamars sort.

Fortsatt trevlig helg på er alla

Findus, Isak och Rasmus sa...

Gissa om vi är imponerade av Minus coola stil?! När det kommer minisar försvinner vi som anden i flaskan. Nåjam, Rasmus kan väl hälsa lite, då. Hoppas ni går kattbion ordnad utnaför fönstret. Kurr och burr.

Hjulia huller om buller sa...

Modigt av Minus att busa med minisen!
Vi ser sällan minisar och har egentligen ingen erfarenhet av dem, mer att de kan ha hårda nypor...
Vår husse har satt upp en stooor talgboll utanför gavel fönstret, så vi kan ägna oss åt fågelskådning på nära håll igen, men vi hade jättestooora besökare i torsdags, matte la in bilder på Hälga och hennes kalv när de mumsade äpplen bara nån meter från fönstret. DET var spinnande (och jätteläskigt)!!!

=^.^=

Nosbuffar

Dui och Deco sa...

Det är kul med besök, lite tryggare med halvstora minisar, de har inte så hårda nypor. Tufft och Minus och Pelle! Tycker att du var modig också. Tänk att man saknar dem så när de har åkt.Nosbuff

Nea theCat sa...

Men vad modig Minus är! Tror jag inte att jag hade tillåtit! De kan vara rätt hårda i nyporna de där minisarna.

Så modig du också var då Fjutten som vågade nosa på miniminisen. Du är ju tuffast i världen!

Nosgs