2011-12-10

Lediga

Vi har haft ett tufft schema när matte varit borta. Husse är visserligen ganska lättskött, men det är ändå ett stort ansvar att hålla koll på honom. Nu är matte hemma igen och vi har fått lov att läsa igenom alla kläder hon har haft med sig och även kollat status på om hon varit otrogen med annan katt.

Vi känner igen flera av dofterna på kläderna och tror att hon varit och träffat minimänniskorna. Ja, ni vet de där med ljuddämpare, de som var på besök här tidigare i höst. Vi känner en svag lukt av en annan katt, men matte verkar inte haft något stadigt förhållande:) i alla fall. Tur det!

Idag är vi lediga och ska ligga på våra fönsterplatser och glo. Det har kommit massor med snö, så vi är glada att ha våra varma platser här inne. Matte är orolig för de katter som fortfarande går ute, de som inte har något varmt hem att krypa in i. Det är orättvist, vi skulle ju gärna dela med oss av allt det goda vi har, men vi litar på att matte gör det bästa hon kan för att hjälpa våra kollegor där ute, de med kalla tassar .

5 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Ha en fin lördag och njut av att matte är hemma igen ;-)

=^.^=

Nosbuffar

Dui och Deco sa...

Det är så skönt när alla är hemma som de ska.Vi önskar precis som ni att alla katter fick komma in.Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Uschjam, så synd om alla katter som går där ute och fryser, :(
Vi önskar vi oxå som ni, att alla katter kunde få komma in i värmen istället.

Tass Tass

Nea theCat sa...

Så skönt att matte kom tillbaka i ett stycke. Ni fick väl massa beröm och godis för att ni tagit god hand om husse medan hon var borta.

Nosgos

lillies lya sa...

Det är tur att husse hade er som tog tass om honom när matter rymmer. hoppas att ni fick en hel säck med gottisar när hon kom hem!
nosgos å temptisar
Maurice & Kajsa