2012-09-15

Skärpning matte!

Jag har dålig pli på min matte! Hon är en riktig slarver. Eller vad handlar det om? Jag behöver VISS hjälp för att kunna uppdatera bloggen, men tror ni hon hjälper mig? NÄ!
Hon springer omkring som en tossing och har 10456 olika saker på gång. Den tiotusenfyrahundrafemtiosjunde saken, att hjälpa mig med bloggen, den struntar hon i.

Det enda jag kan trösta mig med är att det verkar vara mest hjälp till olika katter som hon ägnar sig åt. Disken och städningen verkar hon inte bry sig så mycket om...hi hi! Ska kolla om hon bäddat sängen idag...jo, faktiskt! Synd, det är mycket skönare att slappa i en obäddad säng tycker PellePlutt och jag!

Nåjam, vi har haft en liten gäst här i Tomtestugen sedan sist. Det blev bara en hotellnatt för Tigge Tiger, sedan hittade han sin familj igen. Tur det!

Annars har vi en stinkdosa i väggen här hos oss just nu.Om matte bara visste hur mycket den stinker! FELIWAY heter den och den ångar ut vänliga hormoner till oss katter.Varför detta nya arrangemang? Svar från Feliways hemsida:

"Feliway Doftavgivare ökar kattens välbefinnande och minskar dess behov av att urinmarkera."

Då förstår ni...och det är INTE jag som gör "det där". Matte håller på att prova olika metoder, och detta är det senaste för att minska Minus stress. Han ser ko-lugn ut, men inuti är han tydligen mer stressad än vad matte kan se. Igår hade Minus "stressat" på mattes datastol. Matte var inte glad. Hela datastolen åkte i duschen, så det gick att rädda den. Tur det för annars hade matte fått sitta på golvet och skriva på datorn...eller inte?

Nu väntar en stunds slöande men först ska jag bjuda matte på kaffe!

CU 

3 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Glada att du tassar någon gång ibland, klart vi saknar dig men ibland är det svårt. Hoppas att det funkar med Feliway.Nosbuff

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Mjau, vi saknar dig oxå, *Tassar om*
Bra att du bloggar ibland iaf, *Fniss*

Tass tass

Klosterkatterna sa...

Vi är glada att du tassar överhuvudtaget, även om vi förstås skulle älska att höra mer ifrån dig!

Kurr från klosterkatterna genom Imma, abbemissa.