2013-05-17

Tankar, en fredag i maj månad

Vi är många som tassar omkring här i bloggarna, läser, skriver och blir berörda av varandras berättelser.
Ibland hittar jag matte tjuvläsande någon kattblogg, med tårar som trillar nerför kinderna. Då brukar jag gå fram och buffa lite tröstande på henne, och försöka få henne att förstå att vi ska vara tacksamma över våra liv, men att vi inte kan ändra naturens gång. Små underverk föds och under olika förutsättningar lever vi alla våra liv. En del har det bra, får mat och kärlek, medan andra får kämpa för sin överlevnad. Några liv blir lite kortare än andras, men ALLA är vi lika värdefulla.

Alla ni som följer just min blogg, ska veta att matte och jag värdesätter att ni är med och bryr er om. Jag är ibland väldigt dålig på att kommentera, men det skyller jag på matte(som alltid är på språng med något). Matte ska inte bara sköta om oss här hemma, utan har många vilsna katter att hjälpa på olika sätt. Jag delar gärna med mig av min matte då och då!

Idag är jag lite extra stolt, för nu är jag även vän med Frasse. Tassa in här och läs Frasses blogg, http://gunillaofrasse.allas.se/ny-van-bloggaren-fjutten-foddes-i-en-jordhala/#disqus_thread

Vänner där ute i Sveriges avlånga land, ta tass om varandra, var rädda om er, njut lite extra idag i en solstrimma på golvet, och tänk på att vi har det bra.
Stötta de som inte har det lika gott som vi har det genom att bli aktiv inom någon av våra många hittekattsföreningar. Jag stöjder min: www.kattinorr.se

Här en bild på Ross, som inte har haft det lätt i livet. Han är på bättringsvägen nu, och önskar sig snart ett alldeles eget hem.
4 kommentarer:

Gunilla och Frasse sa...

Vilken fin katt du är och vilken fin matte du har, som tänker så mycket på alla katter som har det svårt <3
Vi är så glada och stolta över att vara era vänner!
Kramar och tassklappar

Dui och Deco sa...

Vi är så glada över att vi har det bra och önskar att alla andra också får det. Din matte är fankattisk och vi förstår att ni inte hinner kattentera. Ta tass om er! Nosbuff

Alice sa...

Vi tycker också att din matte och alla andra katthjälpare är fanKATTiska! Vi är många katter som lever härliga liv idag tack vare människor som er matte.
*nosbuffar*

KARLAVAGNEN sa...

Inga nyheter om Någon?