2013-07-09

Allting är INTE som vanligt!

Vad gör dom, tvåbeningarna?
Dom har flyttat runt alla saker i huset, klösträdet står mitt i köket, soffan är BORTA, TV´n i datarummet, tre bord i köket, ett rum i total kaos och Fjutten...bakom sängen!
Dom gör nåt med MITT hus! Nu har dom börjat kleta vit färg på väggarna i vardagsrummet, och igår var det ett stort hål i golvet. Tydligen ren-o-verar dom!
Jag gillar inte detta, speciellt inte att soffan är borta. Matte säger att den var helt slut, och nämner oss katter i samma mening. Som om VI skulle ha något med det att göra! Fräckt är det!

Men det är rätt åt dom, dom har ingenstans att sitta nu...heheheheee!
Men det kommer väl en ny soffa snart, och jag hör hur dom diskuterar om vad dom ska köpa. "Katthår, omöjligt att få bort, opraktiskt material osv"
VAD vi ska vrääääka oss i den nya soffan, lita på det!

Här kommer bild på hålet i golvet(sandlåda?), och på våra kära soffor precis innan de fick åka till soffhimlen!3 kommentarer:

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Låter hemskt med ren-o-vering , men den där sandlådan mitt i vardagsrummet ser ut att vara en kul lekplats :)

Alice sa...

Håller era människor också på med sånt där? Här hemma skall matte måla om hall och vardagsrum under semestern som börjar nästa vecka och våra möbler åker också fram och tillbaka och i övermorgon kommer de och hämtar våra bokhyllor. Bästaste sovplatsen med jamarbra utsikt. *sniff*
Vi kanske skall gå ihop och protasstera? För inte får de väl hålla på så här?
*nosbuffar*

Findus, Isak och Rasmus sa...

Tänk vad mycket jobb ni får med att dekorera den nya soffan när den kommer! Hoppas matte och husse uppskattar era ansträngningar. Kurr och burr.