2009-02-02

För några år sedan...

Vår matte går igenom en massa gamla mail och hittar en hel del godbitar som vi ska berätta här i min blogg! Här kommer något som hände för några år sedan, kollegan Minus lyckades med något stort!
Matte berättar:

Katterna fortsätter att roa oss människor!
Imorse fick vi oss ett riktigt gott skratt här i famljen. Matte och husse irrade omkring här hemma, som vanligt på morgonen! Matte skulle iväg och hade lagt ifrån sig mobilen på hyllan i hallen. Då ringer det på den vanliga hemtelefonen och matte ropar till husse:
-Kan du ta det, det är säkert till dig!
Husse svarar men får inte någon kontakt med den som ringer....det sprakar och fräser i luren! Han lägger på och kollar på "skvallern" att det var ett mobilnummer. Matte kommer rusande också och tycker sig känna igen numret...alltför väl!!
-Men va 17(ev. ett något starkare uttryck än så) Det är ju från MIN MOBIL!
Matte springer ut i hallen och vem står där med bägge framtassarna på mobilen och vill "prata med husse i telefonen" om inte filurkissen MINUS! Han har lyckats trycka på Mottagna samtal(vårt hemnummer fanns ju där förstås!) och sedan på grön lur!
Vilken tur att han ringde hem och inte till någon annan och började jama!
Ja ni kan ju tänka er vad kul vi fick så där på morgonkulan, mitt i all stress!
Tänk vad katter kan!
Vilken spinnande tillvaro dom ger oss!

1 kommentar:

Unknown sa...

*hehe* Det var en kul händelse. Själv råkade jag höja TV'n till max mitt i natten. Husse blev totalt skräckslagen och kom inte ens ihåg hur man stängde av. Det var tider det. Hoppas du hittar fler såna där roliga händelser att tassa om.