2009-02-11

God Morgon!

God Morgon Världen!
Kollegorna sitter och kollar katt-TV, alltså i fönstret! Utanför har vi blåmesar, talgoxar, gråsiskor och snö! Alla vi katter koncentrerar oss på birdisarna förstås! Birdisarna studsar omkring och plockar åt sig frön från fröautomaten. Får jag ställa en enkel fråga, varför får dom maten serverad HELA TIDEN, och följdfrågan blir då, varför har inte VI en KATTMATSAUTOMAT? Nåja, vi har det ganska bra i alla fall jag och mina kollegor.
På morgonen har det ringt två tanter som hittat katter ute som fryser om tassarna. Det är sådant min matte sysslar med...väldigt mycket...att försöka hitta varma platser till katter som har råkat glömma vad dom heter och var dom bor. Eller katter som har blivit lämnade av sina famlijer. JA, det finns sådana! Ibland när hon inte hittar något stödhem till katterna, får vi ta emot gäster här. Jag är en sådan gäst! Hihi! Jag skulle bara "stanna över helgen" men vilken helg var det? Tror det var i november...20007!
Jag kallas stödkatt! Ha ha ha ha ha ha...tillåt mig storjama! Man kan undra vem som är stöd till vem. Vem var det t.ex som fick arbeta som näsduk när matte storlipade? Svar: Fjutten
Jobb, jobb, jobb för oss katter! Inte konstigt att vi blir så trötta så vi måste ta oss en lur...gäsp...nu ropar kollegan att jag ska överta fågelskådningen! Måste tassa iväg!
Matte tassar in på föreningens hemsida: www.kattinorr.se

3 kommentarer:

Unknown sa...

Katt-o-mat, låter som en bra idé. Då behöver jag inte väcka husse klockan tidigt längre. Din matte måste vara en bra människa som hjälper övergivna katter. Det tycker jag om. Tänk vilken tur att du fortfarande jobbar som stödkatt åt henne, vem skulle annars trösta matte? Men ännu viktigare, vem skulle blogga!?
*tass*

Anonym sa...

Hej Fjutten! Det är Babsan som tassar in till dig. Tack för kommentaren du hade lämnat hos mig!
Jag brukar också tassa in till Sippo minst en gång om dagen. Det händer så mycket spännande där.
Vilken tur att det finns tvåbeningar som din matte! Som hjälper stackars katter som skulle frysa och vara hungriga annars.
*nospuss till din matte* för att hon är så bra!!!
Vi jamas vid fler gånger!

Anonym sa...

Välkommen in i min vrå Babsan!Kul att vi kan tassa in hos varandra, nu börjar vi bli ett stort gäng som tassar omkring här bland bloggarna!