2009-09-30

Jobb jobb jobb

Här får man aldrig en lugn stund! Är det inte matte man ska trösta så är det Pelle som ska tvättas i nacken där han inte når, eller Minus som ska ha sällskap i fönstret och glo på flygmaskiner, eller husse som ska DAMMSUGA så man måste fly det fortaste man kan.

Matte och hennes förening har jobbiga dagar. Dom söker nya familjer till de där missarna som en tant hade "samlat på sig". Det är bara det att en del av missarna är så rädda... Precis som jag var en gång. Och OM det inte finns någon matte eller husse som verkligen VILL ha en skygg katt, vad händer med katterna dåååååå? Jag flunderar på detta, och hade öns-katt att alla människor i hela världen skulle vilja ha skygg kisse som kunde få bo uppe på badrumslampan i två månader(vem var det nu som gjorde DET?). Men dom flesta människor vill ha en lurvig pälsboll som spinner bara man tittar på den och som sover i sängen första natten...
Nu är jag verkligen bekymrad. Matte har vis-katt i mitt högra öra att hon skulle vilja ta hem alla de där missarna, men det är husse har förståndet i den här familjen så han har vis-katt i mitt vänstra öra att det tyvärr inte går att göra det. Nu är jag ännu mer bekymrad.
Jag försöker sova på saken och så hörs vi imorgon!
God Katt!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Stackars skyggisar. Hoppas din matte snart hittar ett hem åt dom.

Nea theCat sa...

En katts liv består av evigt slit... och en massa god mat och massor av gos. :)

Hoppas skyggisarna får ett bra och tryggt hem. Finns så många som behöver en god kattvän.

Tass på dig.

Anonym sa...

Har förstått att ni i föreningen har jobb upp över öronen..har provat att mejla dej för ett tag sen..vet inte om det gick fram..vet du vad jag har bredvid mej här..fem små stödiskattungar o deras Mamma, boendes inne hos Johannes!:-)

Dui och Deco sa...

Vi håller tassarna allt vi kan för alla skyggisar och alla andra katter som inte fått sitt "hemma" än