2010-03-21

En sömnig kvällshälsning

Gääääääsp! Jag har gått och blivit vårtrött tror jag! Vi har haft sol hela dagen och jag har suttit i fönstret och kikat. Pelle, Minus, Linus och Michelina  fick vara ute en stund. Dom kom in och luktade jättespännande och hade en massa att berätta i sina pälsar. Som att läsa tidningen!
Nu ska ni få höra, matte har gjort en låda som kan användas till hemlösa katter som inte fått komma in ännu. Pelle kände sig plötsligt VÄLDIGT hemlös och var tvungen att provköra lådan! Den är gjord av frigolit och Pelle jamade att det blev riktigt skönt därinne efter en stund. Så lådan blev godkänd, fick betyget *Fem svansar* av fem möjliga.
Jag tycker det ser riktigt mysigt ut:
Här sitter PellePlutt och kikar!


Minus kom och ville testa lådan han med!

4 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Skönt för kalla tassar att kunna krypa in i en sådan låda. Då var det ju bra att den redan var testad och godkänd! Spännande att läsa kattnyheterna från de andras pälsar. Brukar också vara lärorikt att snusa på mattes väska när hon har varit bortrest. Kurr och burr.

Anonym sa...

Det är ju bra att lådan testas av riktiga katter innan den börjar användas. Vårtrött är du inte ensam om att vara. Här hemma gäspas det oavbrutet.

Trollungarnas Värld sa...

Vilket bra krypin för katter, verkar fungera lika bra för katter med hem som (förhoppningsvis)hemlösa katter.

Nea theCat sa...

Kanonfint ju! Perfekt för frusna tassar att värma sig i. Minus såg så bestämd ut när han kom tassande att de nog är bäst Pelle flyttar på sig - fort! :)

Nosbuff!