2010-03-14

Matte låter konstigt!

Mattes röst låter konstig. Hon vill helst bara ligga och vila och ser blank ut i ögonen. Måste vi ta henne till veterinären tror ni? Kanske dags för antibioti-katt?
Husse har ju varit likadan, han fick öronskabb, NÄÄÄÄ, öroninflammanation menar jag. Så det är rena rama sjukstugan här! Tur att vi katter håller oss på tassarna och kan passa upp som värmedynor när feberfrossan sätter in. 4589... det där var PellePlutt som tassade över tangenterna. Vet inte vad han vill jama, vad tror ni han menar??
Spinn lugnt nu vänner, jag har jouren så jag kan inte jama här så länge i kväll!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att ni katter har koll på läget. Människor blir ju helt utslagna bara de får lite ont i kroppen. De borde ta lärdom av oss starka katter.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Stackars husse och matte, de verkar avlösa varandra i att vara sjuka. Tur att de har flera värmedynor med tassar och svans som kan hjälpas åt. Tryggt att ha en jourhavande katt som vakar över en! Hälsa matte att hon kryar på sig. Kurr och burr.

Den allvetande brädhögen sa...

Hmmmm...ta dem till veterinären...hmmm...

Ser det framför mig:
Matte i en tranportbur för människor. Sitter i väntrummet tillsammans med sina katter. De ansvarstagande katterna har fullt upp med att lugna sin oroliga ångestvrålande matte, som inte vet vad som ska hända.

Hur veterinären klappar matte lugnande, och ger henne en spruta i nackskinnet...
Anvisningarna om hur de ska ge matte medicin.

Väl utkomna från veterinären pustar matte ut: Jag slapp kastrering den här gången också!

Fnissvoff och KRYA PÅ ER, matte och husse!

Dui och Deco sa...

Bra att ni finns där och kan hjälpa till! Stackars matte oc husse. Ni har ett fortsatt hårt jobb nmed att värma, spinna och finnas till tass! Nosbuff