2010-05-21

Torr!

Minus är torr i pälsen nu och luktar gottgott! Matte är där och petar i honom hela tiden, snuffar honom i pälsen och kallar honom för "Godispåse"! Typiskt tvåbeningar och använda sådana där skumma uttryck!

Kära vänner, anledningen till Minus bad, startade med ett förtroende han fick. Det var svalare ute sent på kvällen och matte gick ut på gården för att få lite luft och kanske gräva lite i blomrabatten. Minus satt inne på fönsterbrädan och sjöng opera. Miiiiaaaaaaooooo, miiiiiiiiiiaaaauuuuuuu, miooooooooooouuu! Han ville komma ut till matte och hjälpa matte gräva i rabatten!

Det var DÅ han fick förtroendet!
-Ok, sa matte, kom ut en sväng, men håll dig här vid mig.
Matte är legitimerad Kattspanare, så det brukar inte gå att lura henne och smita iväg, det VET Minus. Men en besvärlig sten gjorde dock att matte tittade ner i backen ca. 32 sekunder för länge! Minus utförde "Puts-väck-tricket"!
Efter en halv timme av lockande, matpåseprassel, visslande etc. gick matte in. När hon sedan kom ut var Minus där, men hade sällskap av en annan katt! Katten rusade iväg och Minus efter, det blev bråk och matte sprang efter! Tänk er synen! Svart katt modell ilsken, röd katt modell försvarsminister och en matte i foppatofflor efter!

När matte fick tag på Minus, berättade hon att hon tyckte att han var extremt KORKAD som bar sig åt på detta viset. DESSUTOM, nu kommer det, hade den svarte KISSAT på hela Minus!
Så matte sa helt enkelt:
Nu ska korkad katt bada!
Så fick det bli, Minus jamade inte ett knäpp, han förstod  att han hade sig själv att skylla.
Allt är frid och fröjd nu, Minus och Pelle är i kattgården... Och matte springer dit och pussar på den korkade katten stup i kvarten!:)

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Tänk att man ska få extra gos när man burit sig dumt åt. Men vi måste ju jama att det var dålig stil av den svarta katten att kissa på Minus. Nosbuff

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och Deco: jäpp, ingen vidare schysst kisse som kissar på vår Minus. Hähä...nu vet vi ju inte om Minus kissade tillbaka... :)

Findus, Isak och Rasmus sa...

Ojdå, vilken kattfajt. Inte trevligt att bli påkissad, men det går förstås att tvätta bort. Värre med kattbett, som kanske behöver antibioti-katt. Kanske inte så dumt att vara i rastgården ändå. Kurr och burr.

Anonym sa...

ojdå,så kan det gå i rabatten!