2010-05-24

Nytt gömställe

Det är trist väder, matte är upptagen och mina kollegor sover. Jag har därför lagt mig för att sura lite, har hittat ett nytt gömställe. Lova att inte berätta för någon! Jag tänker inte komma fram förrän matte utlovar något riktigt gott!
Här är jag, längst inne i garderobens allra mörkaste vrå, omgiven av dammråttor! Lovar återkomma när jag känner mig på bättre humör!


"En sur Fjutt"

5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Ser ut att vara ett bra ställe! Kanske tom tryggt för Snabeldraken? Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Dammråttor kan minsann vara skoj att leka med! Bra att gömma sig en stund. Då hinner matte fundera ut något riktigt gott för att locka fram dig. Kurr och burr.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och Deco: Exakt, ingen snabeldrake når in hit!:)
Findus, Isak, Rasmus: Jag har fått lite extra ompyssling i kväll. Lite massage i nacken, lite god mat i magen och det känns bättre!:)

Angelica & Sixten sa...

Vilken fin blogg du har:) Självklart får du ta bilder från bloggen på kelgrisen! Han låg tydligen sked med Doris (hunden) häromkvällen också...det är svårt att inte tycka om den här katten! hihi KRAM

Klosterkatterna sa...

Hmmm... *kisar närsynt*... var är dammråttorna? Å, förlåt, du har förstås jagat bort dem! Bra gömställe är det i alla fall, och sådana kan man aldrig få för gott om...

Tass från Imma, abbemissa.