2010-06-22

Lite bloggledigt

Jag ligger bakom sängen mest hela dagarna...vi har besök! Jag VET att dom inte är farliga, jag VET att dom är jättesnälla, men skyggisen i mig tar övertassen och varnar! Jag försöker locka fram tryggisen i mig, men han är svårflirtad! Skyggsisen jamar: FARA FARA FARA GÖM DIG! medan Tryggisen jamar: Lugn lugn lugn, tassa fram och hälsa.
Just nu står det 1-0 till Skyggisen! Alltså ligger jag bakom sängen.

Jag tar förresten lite bloggledigt ett tag, dyker upp någon gång då och då och hejar på er. Matte har fullt upp så hon har knappt tid att sitta vid datorn heller.
Tills vi jamas igen: Njut av livet, spinn lite extra högt och sköt om er!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår precis vad du jamar. Man tar ju det säkra före det osäkra. Ligg kvar där bakom du tills din människa kan hjälpa dig att blogga igen. Tassen!

Dui och Deco sa...

Men vi håller med, lika bra att ta det lite försiktigt innan man vet vad det är för några! Tryggisen vinner i längen! :-) Nosbuff

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det kan vara ganska skönt att kolla in läget från en lugn, trygg plats. Om gästerna stannar ett tag, så att man hinner kolla in dem, så kanske man går fram och hälsar. Kurr och burr.

Xantippa sa...

på återseende då lille fjutt!

Wikki Bloggkatten sa...

Men du Fjutten jag tycker du ska vara oerhört stolt över att ha en matte som bryr sig om skyggisar och förstår att hjälpa våra medkatter! Det är en fin matte du har! Var rädd om henne och spinn för henne! NosPuss Wikki