2010-06-16

Vi pruttesterar

Matte är borta mycket just nu så vi får mat på oregelbundna tider! DET GILLAR VI INTE! Matte lämnar huset låst men här inne är det obeva-katt! Hähä!
Det betyder fritt fram för bland annat skötsel av mattes blommor! Vi toppar dem kan man säga! När matte kommer hem har vi jobbat så hårt så vi är helt slut.
I natt kom matte hem halv två. Vad hade hon gjort? Tro det eller ej, men hon hade jagat kattunge! En liten 12-veckors mammalös unge. Men vid ett-tiden gav dom upp, lillkisse hade segrat! Eller inte? Han visste ju inte hur bra det skulle bli bara han gick i fällan. Tidigt i morse hade han kattitulerat! Satt i fällan och var olycklig. Desto lyckligare är han nu. Nybadad, ren, mätt, varm gosig och nöjd. Han har blivit avmaskad, svalt pillret alldeles frivilligt och slocknade i akutmattens famn med ett leende på läpparna.
Här är han! Fortfarande blöt efter badet , men mycket pussvänligare säger matte! :)


5 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Jobbigt för er när matte är borta men vilken fankattiske matte ni har!
Tänk nu har hon räddat en kattunge till! Var stolta över er matte och ge henne lite extra mys idag för hon är säkert trött! Sen är det klart att man måste hålla efter grönsakern lite!Nosbuff

Anonym sa...

Ni får tänka som så att matte är en riktig hjälte som räddar kattungar. Måste jama att han var lite ovårdad i pälsen. Hehe.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Mattes frånvaro var verkligen för ett gott ändamål. Vilken insats hon gör! Skönt att lillmissen har det bra inne. Eftersom hon varit borta en del, blir hon säkert glad att ni möblerat om bland krukorna och gallrat växterna. Hon kan ju inte hinna göra allt själv! Kurr och burr.

Anonym sa...

oj vilken söting matte räddade!

Nea theCat sa...

Tja kan hända han var mer pussvänlig men har såg inte så vänlig ut. Vågar man gissa att bada inte är hans favoritsysselsättning?

Skönt att han är inne i trygghet nu.