2010-07-29

Allsång

Här tränar vi allsång i kväll! Ja, ni vet ju att vi kallar det Allsång på Svansen. Alla sjunger glatt och trevligt här, men matte tycker inte alls att det är lika kul.

Det började med att Minus och Pelle var ute i kattgården hela dagen. Dom fick komma in och äta och sedan började dom sjunga. Vid dörren! Matte tyckte att det fick vara nog med utevistelse för i dag, så hon bad dem gå och sova! När dom sjöng som bäst! Jag var då tvungen att sjunga med i sången jag med. Ida körde lite doa-doa i bakgrunden eftersom hon ville ha mat(=alltid hungrig!).
Vilken kör vi är! Fattar inte varför matte inte upps-katt-ar detta... Hon är nog o-mus-ikalisk tror jag.

Vi har det bra annars. Minimänniskan har tyvärr åkt hem, precis när jag började tycka att han var lite kul, då åkte dom hem. Och Tvillingarna, ni minns de röda, Kalle och Palle, dom är inte heller kvar. Dom fick ett nytt hem, kolla här nere får ni se en bild som Sofia har tagit. Sofia är minimänniskans mamma. Hon är jättesnäll, och hon fick den stora äran att KLAPPA mig! Det ni, det är inte alla som får! Även minisens pappa, Jesper, fick klappa mig. Han lyfte upp mig en gång, fy katten vad modig jag är!*stolt*

Tassa lugnt nu, ska försöka få matte att sätta igång datorn lite oftare, om hon nu hinner mellan alla kattresor hon gör.

5 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Ibland är människor allmänt trista och förstår inte det fina i kattsången. Vem som helst borde väl bli glad av att få höra Allång på Svansen! Lajv, dessutom. Vad modig du är, Fjutten, som låter båda minisens föräldrar klappa dig. Tufft! Kurr och burr.

Ps. Skönt att det har löst sig för de små söta tvillingarna1

Dui och Deco sa...

Tänk att de inte förstår skönsång, det är lika illa här nämligen. Visst är det lite kul med besök? Vad tuff du var med klappning och lyftande! Nosbuff

Nea theCat sa...

Tvåbeningar är verkligen o-mus-ikaliska! Upps-katt-ar inte alls bra sång som vi katter gör!

Kul att du bestämde dig för att vara en tryggis och lät dig klappas. Tänks så speciellt utvalda de känner sig nu. Mycket omtänksamt av dig Fjutten.

Nosgos

Xantippa sa...

Hej. Kul att höra av dig Fjutten. Kul att de röda brorsorna fått ett hem. Hur har det gått med din söte bubbelgångare?

Anonym sa...

Mjau Fjutten, nu kommer vi och jamar här hos dig och undrar varför ni inte får sjunga?
Här är vi en hel kattorkester ibland, *Fniss*
Det var nog evigheter sedan vi tassade in hos dig?
Måste göra det oftare för att se vad ni håller på med, mjau.
Håller fullständigt med dig att tvåbeningar kanske är lite o-mus-ikaliska, eftersom dom inte Upps-katt-ar bra kattsång som vi katter gör, mjau.
Det får bli en ändring på det, mjau


Kom gärna och hälsa på i våran blogg när ni får tid.
Vi ska uppdatera där ngn dag.


Tassetass på er alla.

Mimmi
Chicko
Tarzan
Sessan


http://katternasblogg.blogg.se/