2011-02-05

Hål i örat!

Matte har tjafs i öronen ibland. Men det finns även roliga tjafs, och dom tycker vi om att tassa på. Speciellt de med fjädrar! Örhängen heter det med ett fint namn. Matte har alltså HÅL i öronen för att kunna sätta fast tjafset.
I morse tyckte Minus att matte skulle utöka hålen i öronen för att, kanske, kunna sätta dit några fler roliga fjäderörhängen. Han tog sin allra vassaste klo(höger framtass, nr.2 utifrån), drog in den i mattes öra som fortfarande låg kvar i sängen(både örat och matte var alltså i sängen). Matte skrek, men hålet i örat var redan klart! Nu har matte ont i örat, det är rött och irriterat precis som matte själv. Det var ingen bra start på dagen. Vi får nog försöka var lite extra mysiga med matte idag. Men...definitivt blir det kloklippning! Sticker och gömmer mig!
Ses senare!

8 kommentarer:

lillies lya sa...

Oj då - både irriterat öra och irriterad matte. Låter inte bra. Vi tycker nog att Minus borde fått extra tonfisk för att han sparat in pengarna det kostar att peta hål i öronen hos petahåliöronengöraren.
Tassen!
>^_^<
Maurice och Kajsa

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Maurice och Kajsa: Fniss! Vi ska framjama detta till matte! Otass-sam är hon! Minus ska ha betalt: i tonfisk!

Dui och Deco sa...

Aj då! Bäst att kompensera matte med extra gos så det kanske blir lite lördagsgott sen. Nosbuff

Anonym sa...

Man tycker ju kanske att matte borde varit tacksam för att Minus sparade in pengar åt henne. Fast han borde kanske vänta tills matte sover lite djupare nästa gång.

Nea theCat sa...

Tycker Marice, Kajsa och Sippo har rätt. Här försöker Minus vara hjälpsam och GRATIS gör öronhängeshål i mattes öron och så blir hon sur? Det har jamats förr och är fortfarande så sant. Otack är verkligen kattens lön.

Nosgos på er

Findus, Isak och Rasmus sa...

Tänk så fel det kan bli. Och Minus som menade så väl! Kan ni inte fånga något fjäderprytt som hon kan sätta i öronen? Kurr och burr.

Ville Fjutt-Fjutt, kallad Fjutten! sa...

Dui och Deco: Vi har gosat med matte nu och örat har lugnat ner sig! Vi fick kyckling av matte vid middagen :) så hon verkar ha glömt håltagningen!
Sippo: ha ha, ja vi får söva henne, kurra lite extra i örat så hon sover djupt!
Nea the Cat: så sant, o-tass är kattens lön. Nu är Minus och Pelles klor klippta..gissa vem som gömde sig?
Findus, Isak, Rasmus: Vilken bra idé! Mat till oss och fjäderprydnad till matte!

Max och Måns sa...

Vi jamar med Sippo!
Matte borde visa tacksamhet, och inte straffa med kloklippning.
Nosbuff