2011-02-17

Vikarie och paket!

Vi har kallt i Morrbotten, 30 grader kallt är det ikväll. Vi har haft fullt upp hela dagen med att pussa matte. Vi har nämligen haft vikarie, eftersom matte och husse har varit och hälsat på vår lillhusse och hans familj i  Växjö.
Vi har haft samma vikarie flera gånger när dom har varit bortresta. Vi får god mat och tillsyn, hon pratar med oss, är jättesnäll och fyller på lite extra mycket i skålarna så att vi inte ska behöva svälta!:)
När matte var borta fick vi ett paket. Det var till Föreningen Kattakuten så vi vågade inte öppna det. Inte ens Pelle vågade tugga på paketet.
Men nu är det öppnat och det innehöll kartonger med jättebra kosttillskott för katter med dåliga magar. Vet ni vem det var från? Jo, från Wikki och matte Inger! Tusen tass, jamar alla föreningens katter! Ni ska veta att det är många dåliga magar som kommer att få ta del av detta! Många katter som kommer in i föreningen har varit ute länge och har magar som inte vill ta emot vanlig mat. En del katter har levt på skräpmat(och då jamar vi skräpmat = sopor), har mask och är trasiga i sina magar. Då kan det här hjälpa dem! Vi återkommer med rapporter om hur det fungerar! Tänk, vad bra det är när vi kan hålla ihop, alla vi olycksbarn som haft en tuff start i livet.

Tass-tvätt!PellePlutt och jag. Vänner! 

7 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Vad skönt med en bra vikarie, har upptäckt att det kan ge mer mat ochgos och fjäsk rent allmänt.Jättefina bilder!Nosbuff

Anonym sa...

Vilka fina bilder. Ni ser ju ut att komma superbra överens.

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vad bra med snällmat för magen. När man äter det man får tag på, för att få någon mat över huvud taget, mår förstås magen inte bra. Skönt att matte är hemma igen, även om det brukar vara ganska trevligt med vikarie. Ni är ju lika go'a som en ask dentisar på bilderna. Kurr och burr.

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

Så bra att ni haft en bra vikarierande matte/husse som skött om er när era 2-benta varit bortresta :)
Låter ju bra att det finns "medducin" för dåliga kattmagar !
Så mysigt du och Pelle Plutt ser ut att ha det ihop :)

Nea theCat sa...

Vikarie är inte dumt det när de fyller på mycket mat :).

Har inte tänkt på det innan men Pelle Plutt är ju väldigt lik Frasse. Eller om det är Frasse som är lik Pelle Plutt.

Hoppas meducinen Wikki skickat hjälper många oroliga magar i Morrbotten.

:) Nosgos

Klosterkatterna sa...

Ja, tänk så bra det är med magmedicin! När jag kom till katthemmet i Södertälje fick de ta mig till veten som opererade min mage, för den var full med cementbitar och frigolit och sten och annat som jag hade ätit för att hungern inte skulle riva så hemskt inombords...

Tass från Jenny, klosterkatt.

Wikki sa...

Mjausingen vad bra att paketet kom fram - och kan det hjälpa någon ända liten kisse så är det väl värt det! *spinner*
Jag har några paket kvar och de kommer att skickas till andra katthem, det är ju härligt att få dela med sig!
NosPuss Wikki