2011-02-28

Vår?

Vad händer(tasssar) där ute? Det börjar droppa från taket och en stor gul lampa lyser på den blå himlen.
Matte säger att det kan vara Våren som är på gång! Från att ha varit 30 grader kallt är det just nu 0.2 grader varmt! Men inte ens Michelina får gå ut eftersom det är risk att all snö som ligger på taket kommer ner nämligen.

Vet ni förresten vad det är för dag idag? Jo, Internationella Musarmsdagen!
Fniss! Vi tycker att det låter rätt knasigt faktiskt. Ok, ibland har jag skrivit så mycket på datorn så att jag har fått mus-tass, alltså blivit lite överansträngd i mus-tassen. Men en RIKTIG mus-tass får man bara om man kniper en godbit i hög-gräset nere på ängen, jamar PellePlutt.
Spinn lugnt, kamrater!

4 kommentarer:

A+L sa...

Ari och Lo jamar att deras nya katträd ger en utmärkt utsikt till drippdroppandet. Ny sele har vi fått också, men stora vita rummet med det obehagliga blå taket var lite läskigt, så vi stannade bara ute en LITEN stund. Matte gav dock lite nya leksaker som uppmuntran, mjau!

Med vänliga buffningar!
Madame Ari et Lady Lo (fd. Ariel och Leia)

Dui och Deco sa...

Kul att ni jamar! Tänk om våren är på väg, vad skönt det vore. Knip några muslingar för oss också! Nosbuff

Kattigheter - Goliath och Lisen sa...

Möss har väl inga armar heller. Dom har ju bara ben, som vi katter! :D

Nea theCat sa...

Hörde matte säga att vi också hade droppar i trädgården. Snödroppar sa matte att det var, men som blommor. Måste vara så att när snön smälter från taken och droppar ner i rabatten så blir det snödroppsblommor som kommer upp då.

Nosgos